25 / 04 / 2024

Aqua-Therm International Almaty

Aqua-Therm International Almaty

Orta Asya’nın en büyük inşaat fuarı KazBuild 2012 ve Aqua-Therm Almaty, Kazakistan’ın Almatı şehrinde yapıldı.

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon!

Sinpaş Aqua City Denizli satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 72 ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgileri!

Denizli Sinpaş Aqua City iletişim bilgilerinin detayları için 444 19 74 satış ofisi telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Aqua City Denizli satış ofisi iletişim!

Satışları devam eden Aqua City Denizli satış ofisi iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteren projenin ilk etabı 900 adet daireden oluşuyor.

Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri 210 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor. Peki Aqua City Denizli teslimleri ne zaman?

Aqua City Denizli Evleri satılık!

Aqua City Denizli Evleri satılık dairelerin büyüklükleri minimum 72 metrekare, maksimum ise 214 metrekareden oluşuyor. Denizli'de inşa edilen projede 80 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat!

Aqua City Denizli Sinpaş fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen projede lansmana özel olarak 6 farklı ödeme seçeneği yer alıyor.

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesi!

Denizli Sinpaş Aqua City fiyat listesine göre 1+1 daireler 187 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projedeki dairelerin alanları 72 metrekare ile 214 metrekare arasında değişiyor.

Aqua City Denizli Sinpaş iletişim!

Lansmana özel fiyatlarla satışlarına devam eden Aqua City Denizli Sinpaş iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Aqua City Denizli satış fiyatları!

İlk etabında 900 adet daireye yer verilen Aqua City Denizli satış fiyatları 187 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 210 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli ne zaman teslim?

Ödemeleri 80 ay 0 faiz imkanı ile yapılabilen Aqua City Denizli'de satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sinpaş Aqua City Denizli ne zaman teslim edilecek?

Aqua City Denizli ödeme planı!

Aqua City Denizli ödeme planı kapsamında peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Lansmana özel fiyatlarla satışları devam eden projede daire fiyatları 187 bin TL'den başlıyor.

Aqua City Denizli Sinpaş satılık!

Aqua City Denizli Sinpaş satılık daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. Konut teslimleri Haziran 2017'de yapılacak olan proje Denizli'de hayata geçiriliyor.

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim!

Sinpaş Aqua City Denizli Evleri iletişim için 444 19 74 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etabında 900 adet dairenin yer aldığı proje 210 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Aqua-Therm International Almaty Haberi

Aqua-Therm International Almaty

Atakent Fuar Merkezi’nde bu sene 19. defa ziyaretçilere kapılarını açan KazBuild 2012 ve Aqua-Therm International Almaty adıyla açılan fuar 3 gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı. Fuara Kazakistan,Türkiye, Rusya ve Almanya başta olmak üzere yaklaşık 30 ülkeden 200 inşaat firması katıldı.


Her yıl son teknoloji yeni ürünlerin görücüye çıktığı KazBuild 2012 fuarında, yapı ve inşaat, inşaat malzemeleri, kapı ve pencere, yol yapı, sıhhi tesisat, çatı, iç mimarlık, prefabrik, zemin kaplama, duvar kağıdı spot ve üst güvenlik kilitleri başta olmak üzere bir çok alanda yenilikler sunuldu. 


Cihan...