29 / 03 / 2024

Aral Teknoloji Yapı iletişim

Aral Teknoloji Yapı iletişim

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Botaş'tan doğal gaz açıklaması! 1 Aralıktan itibaren fiyatlarda değişiklik yapılmayacak!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) tarafından yapılan açıklamada, 1 Aralık'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmayacağını belirtti.

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Golden Horn Designs Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

Prefabrik evler kaç para oldu? 70 metrekare prefabrik ev ne kadara yapılıyor?

Prefabrik evler diğer betonarme evlere göre daha cüzi bir fiyat aralığında yapılmakta ya da satılmaktadır. Aynı şekilde bu evler de bakım istemektedir. İşte hem fiyat hem de prefabrik ev bakımına dair detaylar!

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar 4.337 TL alacak! Mayıs ayında yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca her ay düzenli olarak sağlanan sosyal yardım ödemeleri arasında evde bakım yardımı da bulunuyor. İhtiyaç sahibi yurttaşlara yapılan bu ödemeler belirli tarihler aralığında yapılıyor. E-Devlet Kapısı’ndan başvuru yapan vatandaşlar her ay 4.337 TL alıyor.

ŞOK indirim fişeğini attı! Hala almayan varsa bu sefer kaçırmasın! Airfryer 1.499 TL'ye

Marketlerin indirimli listeleri vatandaş tarafından ilgi ile karşılanıyor. ŞOK markette bu indirimleri belirli aralıklarla yapıyor. ŞOK, 25 Mart aktüel ürün katalog listeleri yayımladı ve vatandaşlar aktüel ürünler kataloğunu araştırmaya başladı. işte 25 mart aktüel ürünler listesi

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

Ekohayat Teknoloji Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekohayat Teknoloji Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Kutlu ve Yakup Dokumacı ortaklığında kuruldu.

TOKİ 20-25 Aralık il il kura takvimini duyurdu! Çekilişler peş peşe hemen yapılacak! İşte yeni gün gün çekiliş takvimi

TOKİ'nin sosyal konut çekiliş kurası son hız devam ederken 20-25 Aralık yeni çekiliş takvimi belli oldu. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ'nin 19-25 Aralık 2022 kura çekilişleri il il peş peşe yapılacak! Yeni haftada hangi illerde çekiliş olacak?

TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin güncel kura çekiliş takvimi resmen açıklandı. Peki, 19-25 Aralık 2022 TOKİ kura çekilişleri hangi iller için yapılacak? 2022 il il TOKİ kura çekilişi hangi tarihlerde gerçekleşecek? İşte art arda kura çekilişleri il il tam liste...

Aral Teknoloji Yapı iletişim Haberi

Aral Teknoloji Yapı iletişim

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi konusu:3.Konusu ile ilgili inşaat işlerinde kullanılmak üzere ağır iş makineleri ile motorlu motorsuz iş makine aletleri ile yedeklerinin yurt içinde ve yurt dışı alımı, satımı, ithalatı, ihracatı...


Adres:Göktürk Merkez Mh.2.Kartal SK. N.1/3 EYÜPSULTAN