27 / 04 / 2024

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları

Yeni ev kuracaklar ya da evindeki bulaşık makinesini bir yenisi ile değiştirmek isteyenler güncel bulaşık makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda Arçelik Ankastre Bulaşık Makineleri gelişmiş teknolojileri ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik'ten Oliz'e özel indirim fırsatı!

Arçelik, Oliz'e özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 6144 A Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya Oliz uygulamasına özel ve stoklarla sınırlıdır...

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Siemens SN515B01DT iQ100 yarı ankastre bulaşık makinesinde dev fırsat! Hemen bakın!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen beyaz eşya üreticilerinden Siemens, son teknolojik özelliklere donatılmış yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Siemens, bu bulaşık makinesinin tüm detayları ve özelliklerini paylaştı.

Siemens’ten müjde! SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi cazip fiyatla satışta!

Siemens, evine tam ankstre bulaşık makinesi almak isteyenler için sevindirecek bir haber verdi. SN63HX62MT iQ500 Tam Ankastre Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkaran Siemens, bu makinenin tüm teknik özelliklerini ve fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi ne kadar, özellikleri ne? 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala mutfaklarda hazırlıklar başladı. Bu dönemde en rağbet gören kıyma makinelerinden birisi de Arçelik KM 6024 M Resital. Peki, Arçelik KM 6024 M Resital kıyma makinesi kaç TL? İşte detaylar...

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları Haberi

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi fiyatları

Arçelik, İyiliği Aşkla Tasarlar sloganıyla evlerimizdeki yerini almaya devam ediyor. Evindeki bulaşık makinesini yenilemek isteyenler ya da evlenecek olup yeni eşya alacak olanlar güncel bulaşık makinesi fiyatlarını ve özelliklerini araştırıyorlar. 

Gelişmiş teknolojisi, uygun fiyat avantajı ve şık tasarımlarıyla Arçelik Ankastre Bulaşık Makineleri oldukça dikkat çekiyor. Arçelik bulaşık makinekerinde yer alan HijyenMax özelliği sayesinde virüs ve bakterileri %99,99'unu öldürür,bulasıkların her noktasında hijyen sağlanıyor. 

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerWash makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlar.

Prosmart Inverter motor, fırçasız motor tasarımıyla sürtünmeyi en aza indirir. Bu sayede makinenin ömrü uzarken enerji tasarrufu sağlanır, makineniz daha sessiz çalışır.

Arçelik Ankastre Bulaşık Makinesi Fiyatları:

9252 MI Ankastre Bulaşık Makinesi 5.720 TL, 
AB...