25 / 04 / 2024

Arçelik bulaşık makineleri fiyatları

Arçelik bulaşık makineleri fiyatları

Evindeki bulaşık makinesini bir yenisiyle değiştirmek isteyenler güncel bulaşık makinelerinin fiyatlarını araştırıyorlar. Gelişmiş teknolojili ve şık tasarımlı Arçelik bulaşık makineleri bu kapsamda dikkat çekiyor. Peki, Arçelik bulaşık makineleri ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik Imperium TV'lerde yeni yıla özel indirim kampanyası!

Arçelik, seçili TV'lerde aralık ayına özel olarak indirim kampanyası yapıyor. Arçelik aralık ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten kasım ayına özel Ankastre Bulaşık Makinelerinde 2.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçili ankastre bulaşık makinelerinde kasım ayına özel olarak 2.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapıyor. Bu kapsamda Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Arçelik 6144 I 4 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi n11’de uzatılmış garanti ve online teslimat sigortasıyla satışta!

Beyaz eşya kategorisinde akla ilk gelen markalardan biri olan Arçelik, bulaşık makinesine ihtiyacı olan herkesin ihtiyacını tam anlamıyla karşılayacak bir makine üretti. Bulaşık makinesi almak isteyenler tarafından büyük ilgi gören bu bulaşık makinesinin detayları ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Profilo’da ankastre cam set alana seçili bulaşık makineleri 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı!

Beyaz eşya denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Profilo, büyük bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Profilo, ankastre cam set alana BMA5162EG Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi başta olmak üzere seçili bulaşık makinesinin 6.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğunu paylaştı.

Arçelik 6155 bulaşık makinesinde 2 bin 600 TL'lik indirim fırsatı! 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yoğun, Ekonomi, Optimum, Hızlı ve Mini olmak üzere 5 farklı programı bulunan Arçelik 6155 bulaşık makinesi, sahip olduğu ek fonksiyonlarla hijyenik ve parlak sonuçlar sağlar. Peki, Arçelik 6155 bulaşık makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 4 Haziran 2023 fiyat listesi... 

Arçelik küçük ev aletlerinde haziran fırsatı başladı. Zengin model çeşitliliği ile farklı bütçe ve ihtiyaçlara hitap eden Arçelik, indirimlerine küçük ev aletleri ürün grubu ile devam ediyor. Peki, Arçelik küçük ev aletleri kampanyasında hangi ürünler var?  İşte detaylar...

Arçelik bulaşık makineleri fiyatları Haberi

Arçelik bulaşık makineleri fiyatları

Yeni bir bulaşık makinesi almayı düşünenler hem uygun fiyatlı, hem şık tasarımlı hem de gelişmiş teknolojili ürünleri araştırıyorlar. Bu kapsamda Arçelik bulaşık makineleri oldukça dikkat çekiyor. 

Arçelik bulaşık makinelerindeki Otomatik Kapı Açma Özelliği Program sonunda kapıyı otomatik açarak ortamdaki doğal hava akışını kullanıyor ve ekstra enerji harcamadan kurutma performansını üst seviyeye çıkarıyor. 

Yeni nesil yıkama teknolojisi CornerWash makinenizin en köşelerine bile erişen su püskürtme sistemi ile erişilmesi güç noktalarda bile mükemmel temizlik sağlıyor. 

Arçelik bulaşık makinelerindeki DeepClean teknolojisi, bulaşık makinenizdeki sepetin ¼ kısmında etkili olacak şekilde içeri yerleştirilen bir aparat sayesinde, aparatın üzerine yerleştirilecek şişeler ve tencereler için özel yıkama alanı oluşmasını sağlıyor.  

Programın sonunda gerçekleşen ekstra kurutma ve buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarının küçülmesini...