25 / 04 / 2024

Arçelik sevgililer günü kampanyası 2022

Arçelik sevgililer günü kampanyası 2022

Arçelikte Sevgililer günü heyecanı başladı, beyaz eşyadan ev aletlerine 10 ila 14 şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyayı sakın kaçırmayın.

Nef Arsa'lar 29 Şubat'a kadar Sevgililer Günü'ne özel yüzde 30 indirimli!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nef Arsa projelerinde Sevgililer Günü Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 29 Şubat'a kadar arsalar yüzde 30 indirimle satılacak.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Arçelik K 3283 IN Çelik Çay Makinesi bin 599 TL! Özellikleri neler? 

Arçelik K 3283 IN elektrikli çelik çay makinesi 1.7 Lt su haznesi ve 0.7 Lt demlik haznesinin yanı sıra sıcak tutma özelliğiyle dikkat çekiyor. Peki cihazın teknik özellikleri neler?

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sevgililer Günü'ne özel dev fırsat! Sepette ek yüzde 10 indirim! Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Koçak'ta altın ve pırlanta takılarda dev fırsat başladı. Sevgililer gününe özel kampanya başlatan Koçak'ta ek yüzde 10 indirim de sepette uygulanıyor. İşte Koçak 9 Şubat 2023 fiyat listesi.

14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı! Tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim! Altınsepeti 8 Şubat fiyat listesi

Altınsepeti'nde 14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı. Altın takıların hepsinde yüzde 50'ye varan büyük kampanya başladı. Peki altın takıların fiyatları ne kadar?

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Altınbaş'tan çılgın Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar tek tek düştü! 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde gibi müjde! Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Arçelik sevgililer günü kampanyası 2022 Haberi

Arçelik sevgililer günü kampanyası 2022

Sevgilisi için hediye arayışında olanlara Arçelik'ten Sevgililer gününe özel kampanya. Arçelik sektörün en modern ve alışılmışın dışındaki tasarımlarıyla ülkede fark yaratmaya devam ediyor. Kampanya ile bir konsept oluşturan Arçelik, kırmızı renkte olan ürünlerini sevgilisini özel hissettirmek isteyenler için satışa sundu. Arçelik, birbirinden şık ve hayatı kolaylaştıran teknoloji ürünlerini Sevgililer Günü için kampanyaya dahil etti.

Sevgililer gününe özel Arçelik'ten geniş ürün yelpazesine sahip kategorilerde 10 ila 14 şubat tarihleri arasında geçerli kampanyalardan sizde yararlanıp sevgilinizi mutlu edin. Beyaz eşya sektörü listesinde ilk sırada yer alan Arçelik'ten sevgililer gününe özel kampanya, işte o kampanyanın detayları...