27 / 04 / 2024

architonlu cepheler

architonlu cepheler

Cephe sistemleri ve çözümleriyle tanınan Işıklar Klinker Tuğla Grubu, piyasaya sunduğu tek ve çift cidarlı architon ürünü ile daha ince, daha hafif ve daha ekonomik çözümler sunmayı hedefliyor.

Kale, Dekor Plus'la binalar nefes alıyor!

Kale’nin yıllara meydan okuyan hazır renkli dekoratif sıva ‘Dekor Plus’ dış cepheler için dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Baumit Classico Special Rille ile dokular çizgiye dönüştü!

Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille..

Therrapark Tarabya inşaatında son durum!

Therrapark Tarabya projesinde mutfak ve banyolar tamamen ithal ve proje özel olarak tasarlanıyor. Altyapı sistemlerinin son teknolojik ürünler ile sağlanacağı projede cepheler ise modern tasarımları ile dikkat çekiyor.

Betonart, mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü, iç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Baumit’den mantolama yaptırmayı düşünenlere ipuçları!

Bahar ayları ile birlikte dış cepheler için de yenilenme dönemi başlıyor. Son yıllarda dış cephe ısı yalıtımı, özellikle enerji tasarrufu avantajı ile renovasyon çalışmalarında öne çıkan uygulamaların başında geliyor.

Serkan Adıyaman: Yenilemeler tarihi dokuya uygun olmalı!

Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu belirterek "Kentsel dönüşüm tamamen bir fırsattır. Her ilçenin bulunduğu konuma göre dokusuna göre çok güzel dış cepheler çıkarılabilir" dedi.

Bina mantolama sözleşmesi örneği!

Mantolama dış yada iç cepheler için yapılan enerji tasarrufu sağlayan işleme deniyor.Mantolama işlemi için işveren ile işi yapacak firma arasında mantolama sözleşmesi imzalanması gerekiyor.İşte bina mantolama sözleşmesi örneği!

Çanakkale'ye Hollywood modeli tarihi tema park kurulacak!

Bakan Ömer Çelik, Çanakkale'ye Hollywood'dakine benzer tarihi tema park kurulacağını söyledi. Gelibolu Yarımadası'nda cepheler stüdyo gibi kurulacak, 1915 Çanakkale'si 4 boyutlu film platosunda canlandırılacak..

Richard Meier kimdir?

Yapılarını rasyonel tarzda ve ağırlıklı olarak beyaz cepheler ile tasarlayan ABD'li bir mimar Richard Meier kimdir? Richard Meier Bodrum Evlerini ne zaman tasarladı? Richard Meier projeleri nelerdir?

Kale’den dış cepheler için sıra dışı boya: Performa!

Kale Boya, her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı, ekstra elastik dış cephe boyası Performa+ ile binaları koruma altına alırken, yüzeydeki çatlak problemini de ortadan kaldırıyor...

Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart geliştirildi!

Kale Boya ve Sıva, Türkiye'de ilk kez brüt beton görünümlü Betonart'ı geliştirdi. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor...

Betonart ile yapılar dinamik ve estetik görünüm kazanıyor!

Türkiye’de ilk kez Kale tarafından geliştirilen brüt beton görünümlü Betonart ile yapılar özüne dönüyor. İç ve dış cepheler için kapsamlı çözümler sunan dekoratif sıva Betonart, yapıları dinamik ve estetik bir görünüme kavuşturuyor.

Baumit Nanopor Photokat dış cephelerde uzun süre temizlik sağlıyor!

Baumit tarafından geliştirilen yeni fotokatalizli Nanapor Photokat sayesinde ışığın etkisi kullanılarak ve fotokataliz özelliğinin kazandırdığı etkin kendi kendini temizleme işlevi ile uzun süre temiz kalan dış cepheler elde edilebiliyor.

architonlu cepheler Haberi

architonlu cepheler

Türkiye'de ilk defa Işıklar Klinker Tuğla Grubu tarafından üretilen Architon, bina cephelerini doğal olarak havalandırıyor ve cephedeki yalıtımı koruyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerin yanı sıra, Diyarbakır, Samsun, Tokat, Eskişehir, Erzurum gibi illerde de architonlu cepheler yükselmeye başladığı belirtiliyor. Uygulamada kolaylık ve hız sağlayan Architon, artık iki farklı kalınlıkta ve farklı ebatlarıyla, kırmızı, sarı, kahve, bej ve gri olmak üzere beş farklı renk seçeneğiyle tasarımcıların ve uygulayıcıların beğenisine sunuluyor. Tamamen Bartın kilinden üretilen Architon cephe kaplamaları, alüminyum askı sistemleri üzerine montajı yapılarak...