20 / 04 / 2024

Ardahan Apart Otel

Ardahan Apart Otel

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Oryataş, İstanbul'a 186 odalı yeni otel inşa edecek!

Oryataş İnşaat şirketi İstanbul Ümraniye'ye 189 odalı kapasiteli "Orya Suit Apart Otel" projesi için harekete geçti. İşte projeye ilişkin detaylar...

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Arena Apart Otel Limited Şirketi kuruldu!

Arena Apart Otel Limited Şirketi Kağıthane'de Erkan Şayir ve Sinan İstek ortaklığında kuruldu.

Akmerkez GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar kira geliri elde etti?

Akmerkez GYO, 30 Eylül 2021 tarihinde sona eren ara faaliyet döneminde 69 milyon 237 bin 447 TL mağaza ve depo kira geliri elde etti. Şirketin, apart otel kira geliri 7 milyon 184 bin 863 TL oldu.

Kırklareli Dupnisa Mağarası'na yapılmak istenen otele tepki!

Kırklareli'deki 180 milyon senelik Dupnisa Mağarası’nda yapılmak istenen apart otel projesi yargı gündemine geldi. Eşsiz bir biyoçeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken Mağaracılık Federasyonu Başkanı Bülent Genç, projeyle beraber bölgede ekolojik bir yıkım olacağının altını çizdi. 

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi açıldı!

Avagroup Danışmanlık Limited Şirketi Kisiava Apart Otel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Shahramian tarafından açıldı. 

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Ardahan Apart Otel Haberi

Ardahan Apart Otel

TMSF, Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ'ne ait Ardahan Apart Otel binasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam satış bedeli 2 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

1-Kafkas Teknik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne ait, Ardahan İli, Merkez İlçesi, Karagöl  Mahallesinde yer alan ve tapuda 312 ada 23  No’lu parselde kayıtlı bulunan Apart Otel satışı 18.02.2019 tarihinde Saat: 16:30’ da, Ortakapı Mah. Haydaraliyev Cad. Büyükpostane Karşısı No: 74 Kat 2 Daire 3 Merkez KARS adresinde Kapalı zarf teklif alma ve sonrasında açık artırma yöntemiyle yapılacaktır.
 

Kapalı Zarf  ile Teklif Verme Usülü:

İstekliler, satış şartnamesinde belirtilen miktarda teminat mektuplarını veya teminatların depo edildiğini kanıtlayan belgeleri ve her sayfasını ayrı ayrı imza edecekleri işbu şartnameyi, gerçek kişi ise kimlik...