25 / 04 / 2024

AREAStan inşaat firmalarına destek

AREAStan inşaat firmalarına destek

İnşaat firmalarının mimari planlamadan konut teslimine kadarki tüm süreçlerini başarıyla yöneten AREAS Proje Pazarlama, bu sayede hizmet verdiği kuruluşların daha kaliteli üretim yapmasına ve yeni projeler geliştirmesine imkan sunuyor

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

İMSİAD Başkanı Demir: İnşaat sektörü yapay zeka çağına ayak uydurmalı!

İMSİAD Başkanı Şeref Demir, inşaat firmaların veri ve yapay zeka çağına ayak uydurması gerektiğine dikkat çekti.

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

İnşaat firmalarından 5 yılda 621 milyar TL'lik satış!

Ülkemizde inşaat sektöründe faaliyet gösteren firmaların brüt satışları 2016-2021 döneminde yüzde 113,6 arttı ve 620,8 milyar TL'ye çıktı.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

İnşaat firmalarının satışları yüzde 325 yükseldi!

Türkiye inşaat sektöründe hareketli günler yaşıyor. Sektörde 2011-2020 döneminde faaliyet gösteren firmaların satış geliri 500 milyar sınırını geçti.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Türk inşaat firmalarından Kazakistan'a yatırım!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ile telefonda görüşme gerçekleştiren Kazakistan Senato Başkanı Maulen Ashimbayev, Türk inşaat firmalarının katkıları ile Kazakistan'da inşaat faaliyetlerinin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Kırşehir'de inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı!

Kırşehir kent merkezinde inşaat firmalarını dolandırdıkları iddia edilen 2 kişi tutuklandı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Türkiye, Katar'da 18,6 milyar dolar inşaat yatırımı yaptı!

Türkiye ve Katar iş birliği 2020 senesinde koronavirüs salgınına rağmen büyümeye devam etti. Türk inşaat firmaları 2020'de Katar'da 18,6 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirdi. 

AREAStan inşaat firmalarına destek Haberi

AREAStan inşaat firmalarına destek


Son yıllarda arazi geliştirme, inşaat kalitesini artırma ve yeni projeler yaratma konusuna odaklanan inşaat firmaları,  projenin isminden örnek dairenin oluşturulmasına,  fiyatlandırmadan satış-pazarlamaya kadar ki tüm çalışmalarını uzman firmalara bırakıyor.  Bu ihtiyaçtan yola çıkarak kurulan AREAS Proje Pazarlama, 2003 yılından buyana hizmet verdiği inşaat firmalarının, mimari planlamadan konut teslimine kadarki tüm süreçlerini başarıyla yöneterek onları rakiplerinden farklı kılıyor.  

İnşaat şirketlerine pazarlama ve satış alanında A’dan Z’ye hizmet sunduklarını söyleyen AREAS Proje Pazarlama Genel Müdürü Murat Bozkurt, “Biz bunu yapınca firmalara üretim kalitesine odaklanma ve yeni projeler geliştirme konusunda daha çok zaman kalıyor” dedi. Murat Bozkurt’a göre yoğun rekabet ortamında inşaat firmalarının başarılı olması için öncelikle konsept ve üretim planlamasının iyi yapılması gerekiyor. 

Bunun yanı sıra üretim hızının, pazarlama stratejilerinin ve satış...