19 / 04 / 2024

Arena Nüans esenyurt

Arena Nüans esenyurt

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Arena Nüans projesi geliyor! Yeni proje!

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için düğmeye bastı. Projede 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak.

Vodafone Arena'nın çatısı yeniden yapılıyor!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeletinin bir kısmının çökmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından çalışmalar sürüyor.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı yönetimi düşündürüyor!

Vodafone Arena'nın çatısı Kurban Bayramı'nda gerdirme yöntemiyle yerine oturtulacak... Ancak işlemin zorluğu, yönetimi düşündürüyor.

İş kazaları Vodafone Arena'nın inşaatını geçici olarak durdurdu!

Beşiktaş yönetiminin Fenerbahçe ile Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak derbiye yetiştirilmesi için yoğun çaba sarfettiği Vodafone Arena'nın inşaatı bir kez daha geçici olarak durduruldu.

Timsah Arena'nın açılışı ertelendi!

Timsah Arena'nın açılışı bir kez daha ertelendi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) turnikeleri Süper Lig'in 2. haftasına yetiştiremeyeceğini belirtmesi üzerine Bursaspor ilk iki maçını Atatürk Stadyumu'nda oynayacak.

Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı!

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı. Recep Altepe, fiziki çalışmaları tamamlanan stadyumun bağlantı yolları ile köprülerin de 15 Ağustos’a kadar tamamlanacağını bildirdi.

Timsah Arena’nın çim zemini yarın döşenecek!

YENİ sezona yetiştirilebilmesi için olağan üstü çaba harcanan Timsah Arena’nın çimleri kesilme noktasına geldi.Çimlerin durumuna göre maçların hangi tarihte yeni statta oynanacağı da ortaya çıkacak.

Vodafone Arena’nın inşaatına devam ediliyor!

Vodafone Arena’nın çatısında yüksekliğin aşıldığı gerekçesiyle patlak veren kriz sona erdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş’a çalşmalara devam edebileceğini bildirdi. Böylece deniz tarafında da montaja yeniden başlandı.

TT Arena'nın önündeki park alanı cami oldu!

TT Arena'nın önündeki park alanı 'cami' oldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Galatasaray'ın Türk Telekom Arena Stadı'nın önündeki park alanını imar planında cami olarak değiştirdi...

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Garanti Koza Arena'nın çatısı kapanıyor!

MAYIS ayında dünyanın en önemli tenisçisi isviçreli Roger Federer'i ağırlayan Garanti Koza Arena'nın çatısı kapatılıyor. Garanti Koza Arena'da 25 kapalı, 35 açık kort bulunuyor.

Koza World of Sports Arena'nın çatısı 2 ayda bitecek!

Koza World of Sports Arena'nın 8 bin kişi kapasiteli merkez kortu Garanti Koza Arena'nın çatısı, yaklaşık 2 ayda tamamlanacak ardından organizasyonlara ve konserlere ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Arena Nüans esenyurt Haberi

Arena Nüans esenyurt

Pusula Yaşam Alanları Yapı İnşaat, Arena Nüans projesi için start verdi. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek proje 22 milyon 252 bin TL'ye mal olacak.

Esenyurt Arena Nüans projesinde 236 adet konut ve 13 adet dükkan yer alacak. Proje Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 2289 Sk. No/9 F21D23C2A Pafta 604 Ada 8 Parselde inşa edilecek.

Arsa alanı 7 bin 308 metrekare olarak belirlenen Arena Nüans projesi 2 blok halinde inşa edilecek. Planlanan projede bloklar 3 bodrum kat olacak şekilde, zemin + 11 normal katlı olarak planlandı.

Arena Nüans projesi toplamda 1700 metrekare zemin oturum alanında, A ve B olmak üzere 2 blok olacak. A blok 2 bodrum kattan oluşuyor, dükkanlar 1. Bodrum katta yer alıyor. B blok 3 bodrum kattan oluşup, dükkanlar zemin kat...