26 / 04 / 2024

Ares İnşaat

Ares İnşaat

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 2000 İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yönetim Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Mila Akdeniz, Şerefnaz Demirer ve Uğur Can Erşen ortaklığında kuruldu.

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares 1 Grup Motor Lojistik Oto Yedek Parça Kimya Elektronik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Çakır tarafından kuruldu.

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Line Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 99 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Şahin, Gökay Özgün ve Zehra Çelenk Kahya ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Arsa İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Karakurt ve Esra Özalp ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Geçit Sokak'ta kuruldu.

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Pendik, Dumankaya Cadde'de kuruldu.

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Sarıyer, Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Ares Emlak Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ares Emlak Taahhüt Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alper Sakız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Ares İnşaat yaşamını yitiren Kerem Korkmazı anıyor!

Ares İnşaat ölümünün birinci yılında Türkmenistanda çalışırken yaşamını yitiren inşaat mühendisi Kerem Korkmaz için ilan yayınladı. Yapılan ilanda Korkmazın yaşamını Türkmenistanda çalışırken yitirdiği bilgisine yer verildi  

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Ares İnşaat Haberi

Ares İnşaat

Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Gezergiç, Soner Avcı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da kuruldu. 


Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Ares İnşaat Gıda ve Turizm Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Yenişehir Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Dumankaya Cadde D Blok No:12...