24 / 04 / 2024

Ares Mimari Uygulama İnşaat adres

Ares Mimari Uygulama İnşaat adres

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta Sarıyer, Aykut Barka Caddesi'nde kuruldu.

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Kerim Miskavi tarafından kuruldu.

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiarchitects Mimari Tasarım Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bilgi tarafından kuruldu.

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gh Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Gönül Haseki tarafından kuruldu.

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Mimari Tasarım Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Demirci tarafından kuruldu.

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dess Concept Tasarım Mimari Uygulama Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Başak ve Sonay Tünay ortaklığında kuruldu.

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Labar Studıo Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Şehnaz Çetin Labar tarafından kuruldu.

Eaad Ekin Altınkar Mimari Tasarım ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eaad Ekin Altınkar Mimari Tasarım ve Uygulama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ekin Altınkar tarafından kuruldu.

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soner Sesli Mimari Tasarım Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sesli tarafından kuruldu.

Çamburnu Tabiat Parkı turizme kazandırılıyor!

Trabzon'un Sürmene ilçesindeki Çamburnu Tabiat Parkı'nın korunması ve turizme daha fazla katkı sağlaması amacıyla Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü denetiminde "Peyzaj ve Mimari Uygulama Projesi Vaziyet Planı" uygulanıyor.

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

ST Mimari Uygulama Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Sami Çetinkaya Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Beşiktaş, Süleyman Seba Caddesi, Acısu Sokak'ta açıldı.

TOKİ ilk Yerel Mimari Uygulama Projesi'ni tamamladı!

Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle TOKİ tarafından ilk kez “Yerel Mimari Uygulama” adıyla geliştirilen ve 923 konuttan oluşan Nevşehir Ürgüp Sosyal Konutları projesi tamamlandı.

TOKİ’nin ilk yerel kenti hazır!

Şehirlerin yerel dokusunu sosyal konut üretimlerine yansıtma hedefiyle TOKİ tarafından “Yerel Mimari Uygulama” adıyla geliştirilen projelerin ilki tamamladı. Ürgüp Sosyal Konutları toplam 923 konuttan oluşuyor.

Ares Mimari Uygulama İnşaat adres Haberi

Ares Mimari Uygulama İnşaat adres

Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serhat Kahya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak.


Ares Mimari Uygulama İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Aykut Barka Caddesi, Cem Sokak, No:20/4...