24 / 04 / 2024

arifiye park temel atma töreni

arifiye park temel atma töreni

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye yatırımları hız kesmiyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Zeki Toçoğlu, “İlçemize değer katacak yatırımlara imza attık. Arifiye Park’ı kısa süre içerisinde tamamladık. Hal kompleksimiz sona eriyor" dedi.

Arifiye Park hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı olan Arifiye Park hizmete açıldı.

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya Arifiye Park yıl içinde açılacak!

Arifiye’ye yeni bir yüz kazandıracak olan yeni yaşam alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmaların devam ettiği projemizi 2018 yılında açacağız” dedi.

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ünaş Kılıç ve Özkan Temel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Sakarya Arifiye Park ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilecek yeni yaşam alanı projesi için ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Arifiye Park'ın projesi ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye’de hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesinde gelinen son noktayı açıkladı.

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

arifiye park temel atma töreni Haberi

arifiye park temel atma töreni


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arifiye’de hayata geçirilecek olan park projesinin temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, temel atma töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, ilçe belediye başkanları, AK Parti Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar, siyasi parti ve STK temsilcileri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, teşkilat mensupları ile çok sayıda davetli de katıldı.

Arifiye Park’ın temeli atıldı


Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu konuyla ilgili olarak, “Arifiye Park 10 dönüm bir alana sahip. İçerisinde bir kafeterya, 300 metrekare kapalı, 400 metrekare açık alan, havuz, basketbol sahası, futbol sahası, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun alanları ve kaykay pistimiz bulunuyor. Arifiye Park’ın temel atma törenin hayırlı olmasını diliyorum”...