29 / 03 / 2024

arifoğlu residence örnek daire

arifoğlu residence örnek daire

Arifoğlu Rezidans iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Arifoğlu İnşaat Arifoğlu Residence'ta daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor...

Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat!

Arifoğlu Residence Beylikdüzü fiyat listesi 125 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Beylikdüzü Arifoğlu Residence projesinde 120 aya kadar banka kredisi ile taksit yapılıyor...

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım!

Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence ulaşım, adres ve iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Beylikdüzü Arifoğlu Residence projesinde konut teslimlerinin 2013 yılı Aralık ayı sonunda yapılması planlanıyor...

Baharatlarda kanserojen madde şoku! Bakanlık devreye girdi

Singapur'a gönderilen Arifoğlu markasına ait üç çeşit baharatta kanserojen renklendirici madde bulunması şok etkisi yarattı. Skandal üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi. Firma ve ürünlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini belirten Bakanlık, kritik bir bilgi daha verdi.

Zincir marketlerde satılan o baharat, yurt dışında toplatıldı! Gerekçesi korkunç!

Türkiye kökenli Arifoğlu markasına ait, Singapur'a ihraç edilen üç baharat türünde yiyeceklerde kullanılması yasak olan ve kanser riski taşıyan endüstriyel boya tespit edildi. Ürünler toplatıldı. Bu kararın ardından söz konusu baharat firması Arifoğlu’dan açıklama geldi.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Oktaa Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Birge Yıldırım Okta, Burak Arifoğlu ve Gürkan Okta ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş gidiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm yavaş ilerlediğini ifade eden TOKİ Başkanı Turan, Beyoğlu'nda örnek bir dönüşüm projesi yaptıklarını söyledi.

Venüs Residence örnek dairelerini tanıttı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Mresco Türkiye İstanbul Esenyurt’ta ki Venüs Residence’deki örnek dairelerini tanıttı.

Yurtdışında 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım!

Artaş İnşaat Turizm Yatırımları Koordinatörü Recep Arifoğlu, "Yurtdışında 'güvenliyiz' yerine, 'turizm markasıyız' kavramına vurgu yapalım" dedi.

Metrohome Kameroğlu Residence fiyatları 2017!

2 etap şeklinde planlanan Metrohome Kameroğlu Residence projesi 14 blokta toplam 1.200 konut ve 130 ticari birimden meydana geliyor. İşte Metrohome Kameroğlu Residence fiyatları 2017...

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

If Group Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Arifoğlu imzasıyla kuruldu.

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğlu Gemi İnşaa İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye Kasım Uşen tarafından ile bugün kuruldu.

Ofton Elysium Soul Dolapdere satılık daire!

Ofton Elysium Soul Dolapdere satılık daire fiyatları 523 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Soul Beyoğlu Residence projesinde 36 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

Elysium Soul Beyoğlu Residence ödeme planı!

Elysium Soul Beyoğlu Residence ödeme planı dahilinde 36 aya kadar 0 faizle ödemeler yapılıyor. Ofton İnşaat'ın projesi Elysium Soul Beyoğlu'nda 221 rezidans, 4 dükkan yer alıyor...

Likoğlu Residence fiyat listesi!

Likoğlu Residence fiyat listesine göre daireler 140 bin TL'den başlıyor. Toplam 100 adet daireden meydana gelen projede 25 kilometrelik yürüyüş yolu yer alıyor. Projede teslimler 2016 yılında yapılacak.

arifoğlu residence örnek daire Haberi

arifoğlu residence örnek daire


Arifoğlu Residence projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü bölgesinde yer alıyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Arifoğlu Rezidans iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Arifoğlu Rezidans iletişim bilgilerinden önce proje detaylarına geçelim.


Arifoğlu İnşaat imzası taşıyan Arifoğlu Residence 2 bin 617 metrekare alan üzerine yayılıyor.  


15 katlı 2 blok halinde yükselen Beylikdüzü Arifoğlu Residence satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Beylikdüzü Arifoğlu Residence ödeme planı:

Arifoğlu Residence Beylikdüzü ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ile kalan tutar banka kredisi ile taksitlendirilebiliyor. 


Arifoğlu Residence'ta; spor alanları, fitness, sauna, çocuk oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Arifoğlu Residence satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz


Arifoğlu İnşaat Beylikdüzü Residence adres:...