26 / 04 / 2024

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır?

Konut kredisi almak isteyenler Konut kredisinde ortak tapu yapılabilir mi, nasıl yapılır? sorusuna yanıt arıyor. İşte konut kredisine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Çıkma kat nedir? Çıkma kat hesabı nasıl yapılır?

Binaların zemin katından dışarıya doğru uzanabilen ve yasal düzenlemelere uygun olarak inşa edilen ek yapı elemanlarına çıkma denir. Ancak çıkma kat için gereken bazı prosedürler ve kurallar vardır. Peki çıkma kat nedir, çıkma kat hesabı nasıl yapılır? İşte çıkma kat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak?

Vergi affı için gerekli düzenleme geçtiğimiz hafta Meclis'e sunuldu. Vergi borcu başta olmak üzere daha bir çok cezayı kapsayan düzenlemenin detayları merak ediliyor. Vatandaş internetten, Vergi borcu silinecek mi? Hangi borçlar silinecek? Borçlar nasıl yapılandırılacak? sorularının cevabını arıyor.

Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır? Depreme dayanıklılık testi için nereye başvurulur?

Deprem testi günün en çok araştırılan soruları arasında yer almaktadır. Vatandaşlar özellikle “Deprem dayanıklılık testi nasıl yapılır?” sorusuna yanıt arıyor. İşte detaylar!

Askerlik borçlanması taksitle ödenir mi? SGK 4A 18 ay askerlik borçlanması nasıl yapılır?

Prim gününü doldurmak için askerlik borçlanması yapmak isteyen vatandaşlar, Askerlik borçlanması taksitle ödenir mi? SGK 4A 18 ay askerlik borçlanması nasıl yapılır? sorularına yanıt arıyor...

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı ne kadar? İşte detaylar!

Kırtasiye yardımı nasıl yapılır? Kırtasiye yardımı kimlere yapılır? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Başarılı öğrencilere her ay 663 TL ödeme yapılacak! Tarihler açıklandı hemen bakın!

Öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını karşılaması için her sene Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bursluluk sınavı düzenleniyor. Sınavda başarılı olan öğrencilere bu sene 663 TL'lik burs verilecek. İşte ayrıntılar...

Emniyet Genel Müdürlüğü 3 bin 250 bekçi alımı yapacak! Bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı, toplamda 3 bin 250 erkek çarşı ve mahalle bekçisi alacak. Peki bekçi alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Süleyman Başbuğ en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı!

Sunbaş Yapı, çağın gereksinimlerini karşılayan projeler üretmeye devam ediyor. Firma sahibi başarılı işadamı Süleyman Başbuğ, bu yıl Zirve ve Kariyer Ödülleri'nde 2020 yılının en başarılı genç iş adamı ödülünü aldı.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Başarılı projeler satış sorunu yaşamıyor!

Northland Ankara projesini hayata geçiren İntegra Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, başarılı projelerin satış sorunu yaşamadığını söyledi.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iletişim

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...