28 / 03 / 2024

Aris Grand Tower Konutları nerede

Aris Grand Tower Konutları nerede

Aris Grand Tower Evleri teslim tarihi 2018 yılı Mayıs ayı olarak belirtiliyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı proje 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Tower Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

Aris Grand Tower 2+1 daireler yüzde 30 indirimli!

"Hayata zirveden başla!" sloganıyla tanıtılan Aris Grand Tower'da 30 Nisan'da sona erecek kampanya kapsamında 2+1 daireler 500 bin TL yerine 350 bin TL'ye satılıyor..

Aris Grand Tower fiyatlar!

Aris Grand Tower fiyatlar kapsamında daireler en düşük 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi!

Beylikdüzü Aris Grand Tower fiyat listesi 310 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde uygulanan yüzde 10 indirimle bu fiyat 279 bin TL'ye iniyor...

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi!

Aris Grand Tower Residence fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Proje 45 katlı otel konseptinde yükseliyor...

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Aris Grand Tower: Hayata zirveden başla!

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Aris Grand Tower projesi Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa ediliyor. Aris Grand Tower projesi "Hayata zirveden başla!" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Aris Grand Tower tam fiyat listesi! Aralık 2017!

Aris Grand Tower projesinde uygulanan ödeme kampanyasına göre 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. Aris Grand Tower tam fiyat listesi 295 bin TL'den başlıyor...

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme şekli!

Aris Grand Tower kampanyalı ödeme planına göre projede daire fiyatları 295 bin TL yerine 210 bin TL'den başlıyor. Projede Efsane Cuma'ya özel yüzde 30 indirim avantajı sunuluyor...

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar!

Esenyurt Aris Grand Tower güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0,39 faiz oranıyla ödeme yapılabilen proje İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

Aris Grand Tower konut teslimleri!

Aris Grand Tower projesi İstanbul Beylikdüzü Esenyurt'ta yükseliyor. Aris Grand Tower konut teslimleri ne zaman?

Aris Grand Tower'da 295 bin TL'ye!

Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0,39 faiz oranı ile ödemelerin yapıldığı projede toplamda 310 adet daire ve 18 adet ticari birim yer alıyor. 

Aris Grand Tower Konutları nerede Haberi

Aris Grand Tower Konutları nerede

310 tane daire ve 18 tane ticari ünitenin yer aldığı Aris Grand Tower Esenyurt'ta dairelerin büyüklükleri 70 ile 170 metrekare arasında değişiyor. Proje Beylikdüzü - Esenyurt aksında hayata geçiriliyor. 


Aris Grand Tower Evleri teslim tarihi Mayıs 2018 olarak belirlendi. Proje lokasyon olarak TEM Otoyolu’na 5 dakika,E5 Otoyoluna ve metrobüse 2 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Aris Grand Tower Konutları sauna, kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip. Proje Kaymakçı İnşaat, Gürboğan İnşaat, Nihal İnşaat ve Zerka İnşaat tarafından inşa ediliyor. 


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edilen Beylikdüzü Aris Grand Tower'da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için 36 ay 0 faiz imkanı  sunuluyor. 


Aris Grand Tower Residence'nin inşaat alanı...