18 / 04 / 2024

Ariş Pırlanta mağaza

Ariş Pırlanta mağaza

Ariş Pırlanta, yurtdışına açılıyor. Dünyanın önemli moda merkezlerinde 10 mağaza açmayı hedefleyen şirket, işe ilk olarak Almanya'dan başlayacak. Ariş'in patronu Güzeliş, "Tasarım ürünlerimizle yurtdışında önemli bir boşluğu dolduracağız" dedi..

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Pırlanta küpeler 2 bin 889 TL'den başlıyor! İşte Koçak pırlanta küpe 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Koçak pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Üstelik sepette yüzde 10 indirim de uygulanıyor. İşte Koçak pırlanta küpe 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

En uygun altın ve pırlanta küpe fiyatları Koçak'ta! Kapış kapış satılıyor! İşte Koçak küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Koçak altın ve pırlanta küpe fiyatlarında hem internete özel hem de satış mağazalarında  yüzde 50'ye varan indirim yaptı. Fiyatları görenler kapış kapış alıyor. İşte Koçak altın ve pırlanta küpe 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Zen Pırlanta'da haftanın fırsatları belli oldu! Üstelik yüzde 55'e varan indirim var! Sakın kaçırmayın

Zen Pırlanta, bu haftanın fırsatlarını açıkladı. Zen Pırlanta online ve mağazalarda sunduğu yüzde 55'ye varan indirim fırsatı ile pırlanta almak isteyenlere büyük fırsat sunuyor. Peki Zen pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Zen bileklik fiyatı kaç lira? Zen Pırlanta kolye fiyatı kaç TL?

Atasay'dan Anneler Günü'ne özel 'Pırlanta' Kampanya! Her alışverişte kolye hediye!

Atasay anneler gününe özel muhteşem kampanya yaptı. Pırlanta yüzük, kolye, küpe ve bilekliklerde yüzde 40'a varan indirim seçenekleri ve her alışverişte hediye kolye seçeneği ile satış ve online mağazalarında sizleri bekliyor. İşte Atasay anneler günü 2022 kampanyası ile ilgili ayrıntılar...

Perakendeci mağaza kapatıyor, ‘dijital’de doğan mağaza açıyor!

Koronavirüs sürecinin dünyayı kasıp kavurması, ilk dönemlerde hayatı durduran noktaya gelinmesi perakende sektörünü derinden etkiledi. Perakendeci mağaza kapatırken, dijital üzerinde satışlar arttı.

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

KİP Batman ve Sivas’ta mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen erkek moda markaları arasında yer alan KİP, mağazalaşma hamlesinin önemli adımlarından birisi olarak Batman ve Sivas’ta iki yeni mağaza açtı.

LC Waikiki yurt içinde 30 yeni mağaza açacak!

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, "2018 yılında yurt dışında 120, yurt içinde 30 mağaza açıp 1 milyon 500 bin metrekarelik mağaza alanıyla yüzde 33 büyüyerek, 16,2 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

Şok Marketler, 2017'de 1000 mağaza açacak!

Şok Marketler, 2017'de 1.000 yeni mağaza açıp 4.000 yeni istihdam sağlayacak. Şok, geçen yıl 1600 mağazasını ise yenilemişti.

Ariş Pırlanta mağaza Haberi

Ariş Pırlanta mağaza

Türkiye'de 1 milyar dolarlık büyüklüğe ulaştığı tahmin edilen pırlantalı mücevher sektöründe faaliyet gösteren Ariş Pırlanta, yurtdışına açılıyor. Avrupa, ABD ve Uzakdoğu'nun önemli moda merkezlerinde 10 yıl içinde 10 mağazaya ulaşmayı hedefleyen şirket, işe ilk olarak Almanya'dan başlayacak. Ariş Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, tasarım ürünleriyle yurtdışında önemli bir boşluğu dolduracaklarını söyledi. Almanya'da yaşayan yoğun Türk nüfusunun da kendileri için büyük potansiyel olduğunun altını çizen Güzeliş, "Burada büyük bir merkez kuracağız. Ülkede franchise sistemiyle büyümeyi planlıyoruz. Mağazamızı noelden önce açacağız" dedi. 


YILDA 30 PATENT ALIYOR 

Almanya'dan sonraki hedefin New York, Hong Kong, Dubai, Milano, Londra ve Viyana gibi moda merkezleri olduğunu belirten Güzeliş, yurtdışında tasarımlarıyla iddialı oldukları ürünlerle ilgili şöyle konuştu: "Ürün geliştirmede oldukça iddialıyız. Yılda 30 patent alıyoruz. Kurulduğumuz günden...