26 / 04 / 2024

ariston infomobil aracı bilgi veriyor

ariston infomobil aracı bilgi veriyor

Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana,Adapazarı, İstanbul, İzmir, Manisa,Bolu,Trabzon ve Rize´yi dolaşarak güvenli doğalgaz kullanımı ve doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Mavi İnşaat Aracılık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Fethi İlhan tarafından kuruldu.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

İş GYO borçlanma aracı ihraç edecek!

İş GYO borçlanma aracı ihraç edilmesine, ihraçlara ilişkin tüm şart ve esasların belirlenmesi ile ihraca ilişkin aracı kurumun yetkilendirilmesi hususunda şirket genel müdürlüğüne yetki verilmesine oy birliğiyle karar verdi.

Avi Alkaş: En iyi yatırım aracı gayrimenkul!

2007'den bu yana ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren Avi Alkaş en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu söyledi.

Emay İnşaat 500 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Emay İnşaat tarafından 500 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma aracının belgesini yayınlandı.

Gayrimenkulde sahteciliğe Tapu Aracılık Lisansı ayarı!

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, gayrimenkul sektörünün hızlı gelişmesi ve tapulardaki işlem yükünün her geçen gün artmasından dolayı tapu aracılık hizmetlerinin gerekliliğine değindi.

Tapu aracılık lisansıyla gerçek değerler ortaya çıkar!

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün, taşınmaza yönelik aracılık faaliyetleri kapsamında, lisanslı uzman kişilerin belirlenerek, bu kişilerin vatandaşa rehberlik hizmeti sunmasına ilişkin ‘Tapu Aracılık Lisansı’ askıda kaldı.

Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı!

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Sağlıklı Yasam Merkezine bağlı Emirdağ Sağlıklı Yaşam Birimi hizmet vermeye başladı. Afyonkarahisar İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada mobil platform aracı ile hizmet vermeye başladı.

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

KARDEMİR'den borçlanma aracı ihraç etme kararı!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR), sermaye piyasası aracı ihracına ilişkin yönetim kurulu kararı alındı.

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İstanbul Exports Elektronik Pazarlama Turizm Aracılık Hizm. Eml.İth.İhr.San.ve Dış Tic.Ltd.Şti, Mohammad Murdhı A Alharbı tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Emay İnşaat'tan borçlanma aracı ihracı açıklaması!

Emay İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kanunu'na ve yönetim kuruluna borçlanma aracı ihraç etme konusunda şirket esas sözleşmesinin 38. Maddesi'nde verilen yetkiye istinaden aldığı kararları yayınladı.

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Aracılık Hizmetleri Danışmanlık Bilişim İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Demet tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Patlayıcı Maddeler Yolu Caddesi'nde kuruldu.

ariston infomobil aracı bilgi veriyor Haberi

ariston infomobil aracı bilgi veriyor


Ev ve endüstriyel alanların ısıtma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü üreticileri arasında yer alan Ariston Thermo Group  güvenli  doğalgaz kullanımı hakkında bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana, Mersin, Adapazarı, Tekirdağ, İstanbul, İzmir, Manisa, Bolu, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize´yi dolaşarak  güvenli doğalgaz kullanımı VE doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor.


 Mobil aracın içerisinde bulunan Ariston ürünleri ile Ariston Thermo Group yetkilileri doğalgaz kullanımı ve ürünlerin daha ekonomik kullanılması ile ilgili bilgilendirme çalışmaları  gerçekleştiriyorlar.  İnfomobil  aracı 3 ay boyunca  12 ili ziyaret ederek tüketicilere  bilgi verdi.


 Önümüzdeki 6 ay boyunca birçok ili  gezecek olan İnfomobil aracına gelip, Airston Thermo Group ürünleri...