25 / 04 / 2024

Ariston, İnfomobil aracı ile müşterilerine ücretsiz destek veriyor!

 Ariston, İnfomobil aracı ile müşterilerine ücretsiz destek veriyor!

Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana,Adapazarı, İstanbul, İzmir, Manisa,Bolu,Trabzon ve Rize´yi dolaşarak güvenli doğalgaz kullanımı ve doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor




Ev ve endüstriyel alanların ısıtma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü üreticileri arasında yer alan Ariston Thermo Group  güvenli  doğalgaz kullanımı hakkında bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana, Mersin, Adapazarı, Tekirdağ, İstanbul, İzmir, Manisa, Bolu, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize´yi dolaşarak  güvenli doğalgaz kullanımı VE doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor.


 Mobil aracın içerisinde bulunan Ariston ürünleri ile Ariston Thermo Group yetkilileri doğalgaz kullanımı ve ürünlerin daha ekonomik kullanılması ile ilgili bilgilendirme çalışmaları  gerçekleştiriyorlar.  İnfomobil  aracı 3 ay boyunca  12 ili ziyaret ederek tüketicilere  bilgi verdi.


 Önümüzdeki 6 ay boyunca birçok ili  gezecek olan İnfomobil aracına gelip, Airston Thermo Group ürünleri ile tanışabilir, ürünler hakkında bilgi alabilir ve doğalgazı ekonomik ve daha güvenli  kullanmanın yolları hakkında Ariston Thermo Group yetkililerine danışabilirsiniz.






Geri Dön