16 / 04 / 2024

ariston infomobil

ariston infomobil

Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana,Adapazarı, İstanbul, İzmir, Manisa,Bolu,Trabzon ve Rize´yi dolaşarak güvenli doğalgaz kullanımı ve doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Ariston kombi ve Türk Telekom'la kışlar daha konforlu!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza attı.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Ariston Thermo'nun hedefi enerji tasarruflu ürünler!

Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Kıbrıs’ın incisi Girne’de bir araya geldi. Türkiye genelinde 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Nimbus ile ısıtma, su ısıtma ve soğutma sistemleri birarada!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Thermo, verimlilikte iddiasını sürdürüyor!

Müşterilerine, en son teknoloji olan tam yoğuşmalı kombiyle Avrupa standartlarında hizmet veren Ariston Thermo, bu kış da konfor ve verimlilikteki iddiasını sürdürüyor. Ariston Thermo, sunduğu fırsatlarla önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor.

Ariston Nimbus maksimum enerji tasarrufu sağlıyor!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

Ariston Nimbus: Isıtma ve soğutma ihtiyacının tek çözümü!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

ariston infomobil Haberi

ariston infomobil


Ev ve endüstriyel alanların ısıtma ve sıcak su ihtiyacına entegre çözümler sunan yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü üreticileri arasında yer alan Ariston Thermo Group  güvenli  doğalgaz kullanımı hakkında bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor.


Ariston Thermo Group’un Mart ayında yola çıkan ‘İnfomobil’ aracı Adana, Mersin, Adapazarı, Tekirdağ, İstanbul, İzmir, Manisa, Bolu, Samsun, Ordu, Trabzon ve Rize´yi dolaşarak  güvenli doğalgaz kullanımı VE doğalgazlı ürünler hakkında ücretsiz destek vermeye devam ediyor.


 Mobil aracın içerisinde bulunan Ariston ürünleri ile Ariston Thermo Group yetkilileri doğalgaz kullanımı ve ürünlerin daha ekonomik kullanılması ile ilgili bilgilendirme çalışmaları  gerçekleştiriyorlar.  İnfomobil  aracı 3 ay boyunca  12 ili ziyaret ederek tüketicilere  bilgi verdi.


 Önümüzdeki 6 ay boyunca birçok ili  gezecek olan İnfomobil aracına gelip, Airston Thermo Group ürünleri...