19 / 03 / 2024

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Katılım, müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açıyor.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye Emlak Katılım Bankası, hizmetlerine bir yenisini daha eklemek için düğmeye bastı. Emlak Katılım müşterilerine mobil şube üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açacak.

Hayata geçen Emlak Katılım mobil şube uygulamasıyla Emlak Katılım müşterileri, “imza atma”, “kurye ziyareti” ve “şubeye gitme” gibi zorunlulukları ortadan kaldıran yeni sistem ile Emlak Katılım müşterisi olabilecekler. 

Emlak Katılım, görüntülü görüşme ile müşterilerine hesap açıyor!

Emlak Katılım dijital kolaylıklar sunmayı sürdürecek

Dijital yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yapan Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, “Emlak Katılım olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmeti her geçen gün yeni ürünlerle çeşitlendiriyoruz. Ürün gamımızı artırırken çağımızın gerektirdiği şekilde dijital kolaylık sağlayacak hizmetlerimizle müşterilerimizin yanında olmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda hizmete sunduğumuz ve aynı zamanda içinde bulunduğumuz pandemi döneminde hem müşterilerimizin hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak adına büyük önem taşıyan uygulamalarımız sayesinde, bulunduğunuz her yerden müşteri temsilcilerimizle yapacağınız görüntülü görüşme ile ya da online başvurunuz sonrasında kurye vasıtasıyla hesap açılış işlemlerinizi tamamlayarak müşterimiz olabiliyor ve bankacılık hizmetlerimizden faydalanabiliyorsunuz.” şeklinde konuştu.

 

 

Emlak Katılım 3 yeni şube açtı!


Geri Dön