18 / 04 / 2024

ariston kombileri

ariston kombileri

Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor...

Doğalgaz faturası nasıl hesaplanır? Hangi derece kaç lira yakar?

Kış aylarının yavaştan kendisini göstermesiyle birlikte evlerde doğalgaz kombileri çalışmaya başladı. Vatandaşlar "Kombi kaç derecede yanmalı? Hangi derece kaç TL yakar?" gibi soruları gündemine aldı. İşte detaylar...

Sürdürülebilir teknolojili Ariston kombinin en ucuz adresi! 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Güneş enerjili kombiler üreten ve sürdürülebilir teknolojinin öncülerinden olan Ariston ürünleri ve en ucuz adresleri şöyle...

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Odun ve kömüre fahiş zam

Doğal gaz ve elektriğin ardından odun, kömür ve tüp gaz fiyatları da zamlandı. Geçtiğimiz yıllarda bazı vatandaşlar kombileri kapatıp sobaya dönmüştü ancak odun ve kömür de bu yıl 3 misli zamlandı. İşte güncel odun ve kömür fiyatları...

Loft Dragos Kartal'ın ısınma tercihi Ariston!

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Ariston kombi ve Türk Telekom'la kışlar daha konforlu!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, soğuk kış aylarının yaklaştığı bu günlerde Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi Türk Telekom ile birlikte avantajlarla dolu bir kampanyaya imza attı.

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Ariston Thermo Group bayilerini ödüllendiriyor!

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor. Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Ariston Kombi Galatasaray ile reklam filmine imza attı!

Galatasaray’ın İtalyan sponsoru Ariston Kombi, Spor Toto Süper Lig’in bu devresinde sponsoru olduğu Galatasaray’ın yetenekli ayaklarından Sabri Sarıoğlu ile yeni bir reklam filmine imza attı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Ariston Thermo'nun hedefi enerji tasarruflu ürünler!

Ariston Thermo, bu yıl bayileriyle Kıbrıs’ın incisi Girne’de bir araya geldi. Türkiye genelinde 160 bayinin katıldığı toplantıda, Ariston Thermo 2015 değerlendirmesi yapıldı ve 2016 yılı hedefleri aktarıldı.

Ariston Thermo enerjide verimlilik ve tasarrufu halka anlatacak!

Yenilenebilir enerji teknolojileri, kombi ve termosifon ürünleri ile pazarın güçlü markaları arasında yer alan Ariston Thermo , kullanıcılara enerjide verimlilik ve tasarrufu anlatmak için tanıtım araçlarıyla 80 ile ulaşacak.

Ariston Nimbus ile ısıtma, su ısıtma ve soğutma sistemleri birarada!

Yenilenebilir enerji teknolojisi sayesinde ısı üretiminde maksimum tasarruf sağlayan çevre dostu ısı pompası Ariston Nimbus, Avrupa ile birlikte Türkiye’deki yerini alıyor.

ariston kombileri Haberi

ariston kombileri


Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.


Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Enerji tasarrufu ve çevreci yönleriyle öne çıkan EVO serisi kombiler, yenilenebilir enerji kullanan diğer ısıtma, soğutma ürünleri ve sistem elemanları ile doğrudan entegre olabiliyor.


Yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor


“EVO” kombiler, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca havaya salınan NOx (nitrik oksit ve nitrik dioksit gazlarının toplam yoğunluğu) ve karbondioksit parçacıklarında da yüzde 75’lik bir azalma ile çevreyi koruyor.


Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu amacıyla tasarlanan “EVO” kombiler, 1:10 modülasyon oranı ile 35 kW ile 2,4  kW arasında enerji ile en verimli çalışma düzeyini sağlıyor. Bu sayede...