27 / 04 / 2024

Arkitera irtibat

Arkitera irtibat

Arkitera Mimarlık Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor. Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve yol haritalarını paylaşacak...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Pekçay tarafından kuruldu.

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Arkitera Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitera Yapı Anonim Şirketi 5 milyon TL sermaye ile bugün Şişli 'de kuruldu. Şirket her türlü inşaat taahhüt isleri; toplu ve ferdi konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapabilir.

PAB Mimari Tasarım'a Arkitera Genç Mimar Ödülü!

PAB Mimari Tasarım’ın kurucu ortakları Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım, Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından bu yıl 9. kez verilen Arkitera Genç Mimar Ödülü’nün sahibi oldu.

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi!

Gül Proje Viraistanbul satış ofisi irtibat bilgileri haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Kavaklı Viraistanbul projesinde konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz?

Şişecam Düzcam tarafından Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen T Buluşmaları serisinin ikinci konuğu Winy Maas oldu.

1939 yılında Mecidiyeköy'ün imar planı hazırlanacak!

1939 yılında Henri Prost, gelişi güzel gelişen Mecidiyeköy'ün nazım planını hazırlayacakmış. Dut tarlalarının tanzimi işinin de yer alacağı planda, Mecidiyeköy'ün şehirle irtibatı nazarı dikkate alınacakmış.

1937 yılında Haliç'in iki sahilinde yol açılacak!

1937 yılında Haliç'in sanayi mıntıkası olmasını kararlaştıran Mimar Prost, bu mıntıkanın denizle olan irtibatının yanında sahilin her iki tarafında geniş birer yol yapılmasını uygun görmüş.

Bursa Soğanlı kentsel dönüşüm ofisi yoğun ilgi görüyor!

Osmangazi Belediyesinin Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçireceği Kentsel Dönüşüm Projesi için vatandaşı bilgilendirmek adına açılan irtibat Ofisine ilgi büyük.

Arkitera Mimarlar Ödülleri başvuruları 31 Temmuz'da son!

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından 1 verilen Arkitera Genç Mimar Ödülü için son başvuru tarihi 31 Temmuz 2015. Aday olmak için 1 Ocak 1975 veya daha sonra doğmuş olmak gerekiyor.

Arkitera irtibat Haberi

Arkitera irtibat

Arkitera Mimarlık 8 Ekim 2013 günü Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor.


Mimarlık eğitiminin desteklediği çok yönlülük mimarların farklı dallarda başarılı olmalarına ve ilerlemelerine olanak sağlıyor. Kimi zaman gayrimenkul ve ürün tasarımı gibi mimarlık disipliniyle ilişkili branşlarda profesyonel yaşamlarına devam eden mimarlar, kimi zaman da tamamen farklı alanlarda varlık göstererek isimlerini duyurabiliyor. Genç mimarlar, mimarlık fakültelerinden mezun olduklarında muhtelif rotalarda hayatlarını çizerken mesleki yeterliliklerinden ziyade farklı özellikleriyle öne çıkıyor... Pek çok mesleki alana ivedilikle uyum sağlayabilen genç profesyoneller mimarlık formasyonunu iyi bir temel olarak değerlendirerek üstüne başarılı kurgular inşa ederek dikkat çekiyor.


Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve kendi yol haritalarını paylaşacak.


8 Ekim 2013 günü düzenlenecek olan panel Arkitera Mimarlık kMerkezi'nde saat 09.00'da...