26 / 04 / 2024

Arkitera Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor!

Arkitera Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor!

Arkitera Mimarlık Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor. Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve yol haritalarını paylaşacak...



Arkitera Mimarlık 8 Ekim 2013 günü Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor.


Mimarlık eğitiminin desteklediği çok yönlülük mimarların farklı dallarda başarılı olmalarına ve ilerlemelerine olanak sağlıyor. Kimi zaman gayrimenkul ve ürün tasarımı gibi mimarlık disipliniyle ilişkili branşlarda profesyonel yaşamlarına devam eden mimarlar, kimi zaman da tamamen farklı alanlarda varlık göstererek isimlerini duyurabiliyor. Genç mimarlar, mimarlık fakültelerinden mezun olduklarında muhtelif rotalarda hayatlarını çizerken mesleki yeterliliklerinden ziyade farklı özellikleriyle öne çıkıyor... Pek çok mesleki alana ivedilikle uyum sağlayabilen genç profesyoneller mimarlık formasyonunu iyi bir temel olarak değerlendirerek üstüne başarılı kurgular inşa ederek dikkat çekiyor.


Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve kendi yol haritalarını paylaşacak.


8 Ekim 2013 günü düzenlenecek olan panel Arkitera Mimarlık kMerkezi'nde saat 09.00'da gerçekleştirilecek.


Geri Dön