26 / 04 / 2024

Mimarlıkta Kariyer paneli

Mimarlıkta Kariyer paneli

Arkitera Mimarlık Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor. Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve yol haritalarını paylaşacak...

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önem Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Göktaş ve Muhittin Kirişçi ortaklığında kuruldu.

San Deco Mimarlık Yıllığı 2019 paneli 8 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda gerçekleşen Mimarlık Yıllığı 2019 panelleri kapsamında bu hafta, canlı yayında 8 Eylül Salı günü saat 17:00’de düzenlenecek. 

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de!

San Deco sponsorluğunda düzenlenecek sergi ve paneller, toplam 5 etkinlik kapsamında gerçekleşiyor. Türkiye Mimarlık Yıllığı 2019 Paneli 3 Eylül'de düzenlenecek.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

'Genç Mimar Nasıl İş Bulur' paneli yarın Işık Üniversitesi'nde!

Yapı Dergisi işbirliği ile Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından gerçekleşen “Genç Mimar Nasıl İş Bulur?” paneli yarın saat 14:00'te Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenecek.

Fmg Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fmg Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göktaş tarafından kuruldu. 

İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi!

ODTÜ URAP Laboratuvarı tarafından hazırlanan dünya genelindeki üniversitelerin bilim alanları başarısını gösteren sıralamada İTÜ ve ODTÜ mimarlıkta ilk 100'e girdi..

Mimarlıkta yeni bir iklim başlasın istiyoruz!

Edebiyatta Mimarlık kitabının tanıtımı kapsamında, 25 Ekim Salı akşamı Yapı-Endüstri Merkezi Fulya sahnesinde “Edebiyattaki Mimarlığı Konuşalım” başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

Mimarlıkta Telif Hakları Semineri 9 Şubat'ta!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, eğitim seminerlerinin ikincisine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin ikincisi “Mimarlıkta Telif Hakları” konusuyla 9 Şubat 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılıyor.

TSMD Eğitim Seminerleri başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2016 yılı itibari ile çeşitli konularda eğitim seminerlerine ev sahipliği yapıyor. Seminerlerin ilki Zorlu Sigorta iş birliği ile “Mimarlıkta Mesleki Sorumluluk Sigortası” konusuyla 16 Ocak'ta yapıldı.

Mimarlıkta ne kadar ileri gidebiliriz?

Şişecam Düzcam tarafından Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle düzenlenen T Buluşmaları serisinin ikinci konuğu Winy Maas oldu.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Mimarlıkta Kariyer paneli Haberi

Mimarlıkta Kariyer paneli

Arkitera Mimarlık 8 Ekim 2013 günü Mimarlıkta Kariyer paneli düzenliyor.


Mimarlık eğitiminin desteklediği çok yönlülük mimarların farklı dallarda başarılı olmalarına ve ilerlemelerine olanak sağlıyor. Kimi zaman gayrimenkul ve ürün tasarımı gibi mimarlık disipliniyle ilişkili branşlarda profesyonel yaşamlarına devam eden mimarlar, kimi zaman da tamamen farklı alanlarda varlık göstererek isimlerini duyurabiliyor. Genç mimarlar, mimarlık fakültelerinden mezun olduklarında muhtelif rotalarda hayatlarını çizerken mesleki yeterliliklerinden ziyade farklı özellikleriyle öne çıkıyor... Pek çok mesleki alana ivedilikle uyum sağlayabilen genç profesyoneller mimarlık formasyonunu iyi bir temel olarak değerlendirerek üstüne başarılı kurgular inşa ederek dikkat çekiyor.


Panel kapsamında, eğitimleri sonrasında mimarlık, gayrimenkul, tasarım gibi alanlarda kariyerlerini geliştiren mimarlar konuyla ilgili görüşlerini ve kendi yol haritalarını paylaşacak.


8 Ekim 2013 günü düzenlenecek olan panel Arkitera Mimarlık kMerkezi'nde saat 09.00'da...