16 / 04 / 2024

Arma Gaziemir

Arma Gaziemir

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

Arma Gaziemir projesine yoğun ilgi!

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde yaşam 12 ay sonra başlıyor. Arma projesine yoğun ilgi gösteriliyor.

Arma Gaziemir ve Sahil Konakları projeleri bu yıl tamamlanacak!

Yunusoğlu İnşaat'ın İzmir'de hayata geçirdiği "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'deki "Sahil Konakları" projelerini 2017'de tamamlanacak.

Arma Gaziemir projesine yoğun ilgi!

Yunusoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde yaşam 12 ay sonra başlıyor. Arma projesine yoğun ilgi gösteriliyor.

Gaziemir Arma projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Yunus Yunusoğlu İnşaat İzmir Gaziemer'de yepyeni bir proje hayata geçirdi. Gaziemir Arma projesi akıllı ev sistemiyle tasarlandı.

Arma Gaziemir 12 ay sonra teslim!

İzmir'in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir'de hayata geçirilen Arma Gaziemir projesinde anahtar teslimleri 12 ay sonra başlayacak.

Arma Gaziemir projesi görücüye çıktı!

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

Arma Gaziemir projesi geliyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projelerle kente değer katan, Yunus Yunusoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir'de yeni bir projeye imza atıyor.

İş yaşamının bir arması var: Arma Kule!

Ofis projesi olarak yaşama geçirilen Arma Kule nerede sorusuna yanıt olarak Ankara-Çankaya deniliyor. Projede yer alan ofislerin alanları 90 metrekare ile 262 metrekare arasında değişiklik gösteriyor...

Gaziemir'de 1 milyon 300 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Gaziemir İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 1 milyon 300 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı İzmir 5. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından yapılacak.

Abu Dabi Marina City Development'a AE Arma-Elektropanç imzası!

AE Arma-Elektropanç; rezidans ve villalardan oluşan Abu Dabi Marina City Development-Plot C2 isimli yaşam alanının tüm elektrik, elektronik ve mekanik işlerinin (MEP) teknik müteahhitliğini üstlendi.

Arma Kule projesinde 2015'te teslim!

Ankara'nın kalbi Çukurambar'da hayata geçecek olan Arma Kule, şehir manzaralı ofislerden oluşuyor. Arma Kule, toplam 154 ofis, 2 restoran ve 20 mağaza, 100 kişiye kadar hizmet verebilecek olan toplantı ve seminer salonlarına sahip.

Arma Kule iletişim!

108 adet ofis ve 46 adet dubleks ofisten oluşan Arma Kule iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Arma Kule Başkent Ankara'da inşa ediliyor. Projede fiyatlar ise 489 bin TL'den başlıyor...

Arma Kule projesi!

Akgül Grup ile Doğukan Grup ortaklığı tarafından hayata geçirilen Arma Kule projesinde teslimlerin Temmuz 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede 108 adet ofis ve 46 adet dubleks ofis mevcut...

Gaziemir Belediyesi, yeni binasına taşındı!

Gaziemir Belediyesi, tüm birimleriyle yeni binasında vatandaşa hizmet vermeye başladı. Eski binanın olduğu yerde inşa edilen ve altında iki kat yeraltı otoparkı bulunan akıllı, çevreci, teknolojik yeni hizmet binası 14 bin metrekare alanı kaplıyor.

Arma Gaziemir Haberi

Arma Gaziemir

Yunusoğlu İnşaat, 150 bağımsız bölümden oluşan "Arma Gaziemir" ile Narlıdere'de lüks villaların bulunduğu "Sahil Konakları" projelerini bu yıl sonunda tamamlayacak. Yaklaşık 100 milyon lira yatırımla hayata geçirilen iki proje ile, misafirlerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açacak olan Yunusoğlu İnşaat, önümüzdeki ay da Güzelbahçe'de önemli bir projenin başlangıcını yapacak. Güzelbahçe'de, bir isim altında 100 daire ve 30 villadan oluşan 5 projeyi bir araya getirecek olan Yunusoğlu İnşaat, bölgeye de ayrı bir soluk getirecek. Firma, 2 + 1, 3 + 1, 4+1,5+1 ve dubleks konutların bulunduğu Arma Gaziemir projesini de yıl sonunda tamamlayacak. Yunusoğlu İnşaat Başkanı Yunus Yunusoğlu, iki projenin de yatırımcılara kar ettireceğini...