19 / 04 / 2024

armina evleri ne zaman teslim

armina evleri ne zaman teslim

Armina Evleri'nde yüzde 25 peşinat 5 eşit taksitte ödenebiliyor. Projede, önce ilk yüzde 5 peşinat ödeniyor, peşinatın kalan kısmı 4 eşit taksitle 6 ay aralıklı olarak ödenecek.

DKY On Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen DKY On Rezidans 38 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki DKY On Evleri ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daireler 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent Evleri ne zaman teslim?

Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yer alıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Toplam bin 500 daireden meydana gelen projede dairelerin satışları 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir. Peki Doğa City Ankara Evleri ne zaman teslim?

Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile yükselen İnistanbul Gala projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Topkapı İnistanbul Gala Evleri ne zaman teslim?

Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Zeytinburnu'nda yükselen Yedi Mavi Evleri 1+1'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Peki Yedi Mavi Evleri ne zaman teslim edilecek?

Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Taksitlerin 1.700 TL'den başladığı proje İstanbul Sancaktepe 'de Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde inşa ediliyor. Peki Resim İstanbul Orman Evleri ne zaman teslim?

Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim?

Finia Paşapark'ta daire fiyatları 153 bin 900 TL'den başlıyor. TEM'e 8 dakika yakınlıkta olan proje 5 blokta 178 daireden oluşuyor. Peki Pendik Finia Paşapark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 863 daire, 250 home ofis, 146 mağaza ve 114 ticari ofisin yer aldığı Ritim İstanbul projesi Maltepe'de inşa ediliyor. Peki Dumankaya Ritim İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Kadıköy'de dairelerin alanları minimum 47 metrekare olarak tasarlandı. Proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toplam 788 dairesi bulunan Nef İnistanbul Gala Topkapı Evleri Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakikalık mesafede yükseliyor. Peki İnistanbul Gala Topkapı Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Toya Moda Sefaköy'de daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Satış süreci devam eden proje çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. Peki Toya Moda Evleri ne zaman teslim edilecek?

Pega Kartal Evleri ne zaman teslim?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika yakın mesafede olan projede Ege Yapı imzası taşıyor. Peki Pega Kartal Evleri ne zaman teslim edilecek?

armina evleri ne zaman teslim Haberi

armina evleri ne zaman teslim

30 daire kaldı. Bahçeşehir'de inşa edilen Armina Evleri'nde son daireler, yüzde 10 indirim imkanı ile satılıyor. Yüzde 25 peşinat rakamının da 5 eşit taksitte ödenebildiği projede, önce ilk yüzde 5 peşinat ödeniyor, peşinatın kalan kısmı 4 eşit taksitle 6 ay aralıklı olarak ödenecek. 4 katlı depreme dayanıklı evler hemen taşınma imkanı ile dikkat çekiyor. Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de satışa sunulan Armina Evleri'nde son kalan daireler için yüzde 10 indirim
fırsatı sunuluyor. Hemen taşınma imkanı veren bu projede  90 metrekare daireler 154.800, 120 metrekareler 198 bin YTL'den satılıyor. 4'er katlı bloklardan oluşan 720 daireyi barındıran Armina Evleri'nde her dairenin mutfağında buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve...