26 / 04 / 2024

Armutlu Paranoma 2. Etap satışları başladı mı

Armutlu Paranoma 2. Etap satışları başladı mı

İhlas Armutlu Tatil Köyü, Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Panorama 2. Etap Konutları 6 blok halinde 450 daireden meydana geliyor.

Armutlu'da 2 adet arsa satılıyor! Yazlık bölgede metrekaresi 2 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı!

Yalova Armutlu Belediyesi, 2 adet arsayı satıyor. Peki Armutlu Bayır Mahallesi'nde yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

İhlas Armutlu Panorama 2 daire fiyatları!

İhlas Armutlu Panorama 2.etap daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 450 daireden oluşan İhlas Armutlu 2.etap, bu yılın ikinci yarısında teslim ediliyor...

Armutlu İhlas Panorama 2.etap fiyatları!

Armutlu İhlas Panorama 2.etap fiyatları 300 bin liradan başlayarak değişiyor. Armutlu İhlas Panorama 2.etap projesinde 18 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

TOKİ Yalova Armutlu başvuru bedeli 2015!

TOKİ Yalova Armutlu'da yer alan 2+1 ve 3+1 konutlar satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 105 bin 304 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Yalova Armutlu başvuru bedeli 2015 ne kadar?

Yalova Armutlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Yalova Armutlu'da 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan konutlar satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları 105 bin 304 TL'den başlıyor. Peki Yalova Armutlu TOKİ başvuruları nasıl yapılıyor?

TOKİ Yalova Armutlu fiyat listesi!

TOKİ Yalova Armutlu fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Ödemeleri 240 ay vade imkanı ile yapılabilen projede başvuru ücreti olarak 2+1 daireler için 2 bin TL alınıyor.

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık!

TOKİ Yalova Armutlu Evleri satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Yalova Armutlu TOKİ başvuru işlemleri!

Yalova Armutlu TOKİ başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Yüzde 12 peşinatta kalan bedelin 180 ay vadelendirildiği projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Yalova Armutlu başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Yalova Armutlu başvuruları için yarın son gün. Dairelerin 105 bin 304 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2+1 konutlar için 2 bin TL başvuru ücreti talep ediliyor.

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Yalova Armutlu TOKİ Evleri başvuru dönemi için son gün 12 Kasım 2015. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade uygulanan projede 2+1 daireler için 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.

TOKİ Yalova Armutlu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Yalova Armutlu'da 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki TOKİ Yalova Armutlu başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Yalova Armutlu son başvuru tarihi!

TOKİ Yalova Armutlu son başvuru tarihi 12 Kasım 2015 olarak belirlendi. Yüzde 20 peşinde, kalan bedel için 240 ay vade uygulanan projede minimum 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.

Armutlu Paranoma 2. Etap satışları başladı mı Haberi

Armutlu Paranoma 2. Etap satışları başladı mı

Armutlu Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Armutlu Panorama, Armutlu Tatil Köyü 1.Etap’tan farklı olarak, devre mülk anlayışı ile değil, tam daire anlayışıyla hayata geçiriliyor. 


62 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen İhlas Armutlu Panorama 2. Etap 6 blok halinde inşa ediliyor. Armutlu Panorama 2. Etap'ta toplam 450 daire yer alacak. 


İhlas Armutlu Panorama 2.etap güncel fiyatları için tıklayınız


Tüm konutların deniz manzaralı olduğu Panorama 2. Etap Konutları 150 adet 1+1 ve 300 adet 2+1 dairelerden meydana geliyor.


Armutlu Panorama 2. Etap'ta her dairede LED TV, cam seramik, ocak, klima, 24 saat termal su, her binada da merkezi yerden ısıtma ve asansör mevcut. 


İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap daire fiyatları 83 metrekareden başlayan 1+1 daireler için 255 bin TL ile 335 bin TL...