29 / 03 / 2024

Arnavutköy arsa fiyatları 2015

Arnavutköy arsa fiyatları 2015

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Aşa: “Hem havaalanı hem de kanal projesi nedeniyle, Arnavutköy ve çevresinde arsa fiyatları son iki yıl içinde 10 kata kadar artış gösterdi.

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Yatırımcılar dikkat almayan pişman olacak! Arsa fiyatları 4 ayda 2 kat yükseldi!

Son günlerde sık sık gündeme gelen arsa fiyatları dur durak bilmiyor. Arsa fiyatlarının yaza doğru daha da yükselmesi bekleniyor.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

Arnavutköy'e İstanbul Havalimanı dopingi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yer aldığı Arnavutköy ilçesinde konut fiyatlarının değerlenme oranlarını açıkladı. Güncel verilere göre Arnavutköy‘de son 1 yıllık ortalama değer artışı yüzde 14 oldu.

Arnavutköy'de 4.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi, Karyatağı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 921 bin 448 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Lüks caddelerdeki arsa fiyatları düştü!

Konut sektöründe yaşanan durgunluk arsa fiyatlarına da yansıdı. Konut sektöründe yatırımların azalması, arsa fiyatlarını da düşürdü.  TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, konu ile ilgili konuştu...

Arnavutköy arsa fiyatları 2015 Haberi

Arnavutköy arsa fiyatları 2015

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Nizameddin Aşa, dolardaki artışın gayrimenkul satışlarını olumsuz etkilediğini anlattı. Dolar bazında satılık olan gayrimenkullerde TL bazında ciddi bir artış görüldüğünü, bu durumun dolar bazlı fiyatların düşme beklentisi veya TL bazında makul bir fiyata çekilmesi taleplerini gündeme getirdiğini belirten Aşa, “Ayrıca yeni başlayacak ve henüz tamamlanmamış inşaatlarda dolar olarak alınan malzemelere yansıyan artışların bu projelere de yansıyacak olması ve dolayısıyla fiyatlarda artış beklentisi var. Bir diğer etken de doları olan yatırımcının daha da yükselebilir beklentisiyle gayrimenkul alımını ertelemesi” dedi.


PROJELER RANT ÜRETİYOR


Aşa, şunları kaydetti:


“Yapımı süren 3. Havalimanı, 3. Boğaz Köprüsü, Avrasya Tüneli gibi projeler şehirdeki konutlara da değer katıyor. Kanal İstanbul projesinin güzergahı olarak ilk günlerde Silivri gündeme gelmiş ve bu bölgede son 4-5...