19 / 04 / 2024

arnavutköy askeri alan

arnavutköy askeri alan

Arnavutköy’deki 111 dönümlük askeri alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından sanayi tesisi ve depolama alanı ilan edildi. 

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Arnavutköy Bolluca 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi 396 Ada 1 Parselin ve Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi!

TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy kura takvimi tek tek açıklandı. Projelerde yer alan konutların kura çekilişi 19 Nisan 2023 tarihine kadar çekilmiş olacak.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy'deki 2.7 milyon metrekarelik alanın plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde bulunan muhtelif parsellere ilişkin 272,61 ha. Alanda 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı’na Plan Notu İlavesi ve Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Hadımköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi, 103 ada, 9 parsel, 313 adanın kuzeyinde yer alan bir kısım tescil dışı alan ve 354 ada, 15 parsel ile bitişiğindeki tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'deki 67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yeşilbayır Mahallesi 247 ve 62 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte  67 bin metrekarelik alanın imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!

İstanbul Arnavutköy’de 67 dönümlük askeri alan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca ticaret alanı olarak imara açıldı. İşte ayrıntılar...

arnavutköy askeri alan Haberi

arnavutköy askeri alan

TOKİ mülkiyetindeki Arnavutköy Hadımköy'deki toplam 202 bin metrekarelik parselin, 111 bin 235 metrekarelik bölümü için hazırlanan çevre düzeni, nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri, Cumhurbaşkanlığı 1 No'lu kararnamesi uyarınca 16 Ocak 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından resen onaylandı. 

Değişikliğe ilişkin plan açıklama raporlarına göre TOKİ'ye ait arazi, İstanbul'un anayasası kabul edilen 2009 tarihli 1/100 binlik Çevre Düzeni Planı'nda  “Askeri Alan ve Askeri Güvenlik Bölgesi” olarak belirlendi.

Raporda, askeri alanların kent içerisinde sınır oluşturduğu, kenti oluşturan fonksiyonların bütünlük ilişkisini engellediği belirtilerek plan değişikliğine konu parsel için kentsel gelişim ve nüfus dinamiklerini, yerel şartlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak; dengeli, sağlıklı ve sürdürülebilir bir kent mekanı oluşturmak amacıyla plan değişikliği hazırlandığı belirtildi. Sözcü gazetesinden Özlem Güvemli'nin haberine göre, bu plan değişikliği ile...