18 / 04 / 2024

Arnavutköy Belediyesi ALS buz dolu kova

Arnavutköy Belediyesi ALS buz dolu kova

Arnavutköy Belediyesi, ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan 'baştan aşağı buzlu kova dökme' eylemine katıldı ve Başakşehir Belediyesi, Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu... İşte o anlar...

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi 29 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 29 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 16 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Arnavutköy Belediyesi'nden İBB'ye metro tepkisi!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Vezneciler metro hattı projesinin hayata geçirilmediğini öne sürerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Arnavutköy’de 2 mahalleye 2 sağlık ocağı inşa ediliyor!

Arnavutköy Belediyesi, Nenehatun ve Atatürk Mahallesi’nde projelendirilen sağlık ocakları için ilk kazmayı attı..

Arnavutköy'deki metruk yapılar yıkılıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi ilçede bulundan metruk yapıları, kontrollü bir biçimde yıkmaya başladı.

Arnavutköy Belediyesi'nden 59.7 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy'de 15 bina ve 1 okul mühürlendi!

Silivri açıklarında oluşan deprem sonrasında hasar tespit çalışmalarını tamamlayan Arnavutköy Belediyesi ekipleri, hasarlı 15 bina ve 1 okulu tahliye etti. Binaların akıbeti ise incelemelerin ardından belli olacak.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Arnavutköy Belediyesi ALS buz dolu kova Haberi

Arnavutköy Belediyesi ALS buz dolu kova

Arnavutköy Belediyesi çalışanları, ALS hastalığına dikkat çekmek amacıyla yapılan ve bir anda tüm dünyada yayılan 'buzlu kova' eylemine katıldı.


Arnavutköy Belediyesi memurları, buzlu kovayı başlarından aşağı dökmeden önce Başakşehir, Bağcılar ve Esenler Belediyesi'ne meydan okudu... 


İşte Arnavutköy Belediyesi'nin Facebook sayfasında yer alan o cümleler ve 'buzlu kova' eyleminden kareler: 


"ALS hastalarına farkındalık yaratmak için Arnavutköy Belediyesi olarak bizlerde destek veriyoruz. Başakşehir Belediyesi , Bağcılar Belediyesi ve Esenler Belediyesi'ne meydan okuyoruz."




Emre Kulcanay /...