24 / 04 / 2024

Arnavutköy Boğazköy Cami nerede

Arnavutköy Boğazköy Cami nerede

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi açıldı!

Dalbay Taş İmalatı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Boğazköy Şubesi 37 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Dalbay tarafından açıldı. 

Arnavutköy'de 2 ASM'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi ve Nenehatun Aile Sağlığı Merkezi’nin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Arnavutköy Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temeli atıldı!

Boğazköy Aile Sağlığı Merkezi'nin temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla düzenlendi. Aile sağlığı merkezinin 2 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

Arnavutköy Boğazköy Cami ibadete açıldı!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla hizmete açıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 961 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.02.2019 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy, 5757 ada, 4, 5, 7 parsellerin bir kısmı, 5757 adadaki park terkinli alanın bir kısmı ve Haraççı Mahallesi, 5957 ada, 1 parselin kuzeyinde yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı

Arnavutköy Boğazköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 5713 ada, 3 ve 7 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş Arnavutköy’e taşınacak!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş evlendikten sonra Arnavutköy’de yaşayacak. Çift, Boğaz manzaralı iki katlı bir villa kiraladı.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Arnavutköy Boğazköy imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Boğazköy Mahallesi, 14036, 14037 parsellerin bir kısmı ile 4676 ada, 1 parselin bir kısmı ve tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı. 

Arnavutköy Boğazköy Cami nerede Haberi

Arnavutköy Boğazköy Cami nerede

Arnavutköy sınırları içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tescil edilmiş, 88 tane eser yer alıyor. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, bunların içerisinde; Boğazköy Camii, Nakkaş Yalnız Minare, Nakkaş Köyü Camii, Osmanlı Camii, Yassıören Camii, Karaburun Camii, Haraççı Camii, Abdülhamid Bendi, Dursunköy sivil mimari örnekleri, Bahşayış Tabyaları, Hadımköy Askeri Hastane, Hadımköy Jandarma Karakolu, Hadımköy Şehitliği, Ömerli Çeşme, Hadımköy İstasyon Binaları yer alıyor. Eserlerin, gelecek nesle miras olarak kalabilmesi için restorasyon çalışmaları gerçekleştiren Arnavutköy Belediyesi, ilçenin tarihi kimliğinin korunmasına katkı sağlıyor. Bu kapsamda baştan aşağı restore edilen tarihi Boğazköy Camii, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş ve Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımlarıyla ibadete...