16 / 04 / 2024

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.



Arnavutköylü kadınlar, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü’ kutlamak amacıyla Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda bir araya geldi. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu katılım gösterdi.

 

“Bolluca ve Boğazköy’e de Kadın Kültür Merkezi açılacak”

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı etkinlikte yaptığı açıklamada “İstanbul’un yarını olarak nitelendirdiğimiz Arnavutköyümüzü geliştirmek adına elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmeye çalıştık. Gönül belediyeciliği diye ifade ettiğimiz bu dönemde bu anlayışla yine hizmetlerimize devam edeceğiz.” diyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Bu dönemde kadınlara yönelik projeler ilk sıralarda yer alacak. Bu 10 yıllık süreçte bizi yalnız bırakmadınız. Kolumuz kanadımız oldunuz. Kadın kültür ve sanat merkezimizden birçoğunuzu yararlanıyorsunuz. Birçok kadın vatandaşımız; kişisel gelişim, bir takım kurslar, sağlık kulübü, fitness merkezi, seminerlerden ve danışmanlık hizmetlerinden yararlanıyor. Bolluca ve Boğazköy’e de ileri zamanlarda kadın kültür merkezi açılacak.” dedi.

Gelecek dönemde kadınlar için yeni projenin hayata geçeceğini söyleyen Başkan Baltacı: “Kadın kültür merkezlerimiz içerisinde çarşım diye bir projemiz var. Burada kurs merkezinde ürettiğiniz ürünlerinizi satma imkânı sağlıyoruz.” şeklinde konuştu.


Geri Dön