25 / 04 / 2024

arnavutköy kültür merkezleri

arnavutköy kültür merkezleri

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Kardeş şehri Mardin'de de yatırım yapan Arnavutköy Belediyesi, kente kazandırdığı gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatını tamamlıyor.

Kapaklı Kültür Merkezi'nde inşaat tamamlanıyor!

Tekirdağ ilini kültür ve sanatın merkezi haline getirme yolunda büyük mesafe kat eden Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı, Çerkezköy, Ergene ve Saray ilçelerinde dev kültür merkezleri inşa ediyor.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Arnavutköy Kültür Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Arnavutköy Belediyesi, ilçeye yeni bir kültür merkezi daha inşa etti.

Hadımköy Kültür Kampüsü'nde son durum!

Arnavutköy Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hadımköy Kültür Kampüsü’nün yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor.

arnavutköy kültür merkezleri Haberi

arnavutköy kültür merkezleri

Arnavutköylü kadınlar, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü’ kutlamak amacıyla Arnavutköy Kapalı Spor Salonu’nda bir araya geldi. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, yapılan programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Betül Sayan Kaya, Arnavutköy Kaymakamı Ahmet Odabaş, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Candaroğlu katılım gösterdi.

“Bolluca ve Boğazköy’e de Kadın Kültür Merkezi açılacak”

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı etkinlikte yaptığı açıklamada “İstanbul’un yarını olarak nitelendirdiğimiz Arnavutköyümüzü geliştirmek adına elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmeye çalıştık. Gönül belediyeciliği diye ifade ettiğimiz bu dönemde bu anlayışla yine hizmetlerimize devam edeceğiz.” diyen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı: “Bu dönemde kadınlara yönelik projeler ilk sıralarda yer alacak. Bu 10 yıllık süreçte bizi yalnız bırakmadınız. Kolumuz kanadımız oldunuz. Kadın...