26 / 04 / 2024

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz gelişen ve değişen Çekmeköy’e kalıcı eserler kazandırıyor. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, artan nüfusa bağlı olarak hayata geçirilen projelerde, Modern ve Model Çekmeköy vizyonuna uygun olarak dizayn edilen; Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi, Hamidiye Kültür Merkezi ve Fatih Kültür Merkezi’nin çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuyla ilgili olarak,  “ İlçemiz her geçen gün gelişiyor ve dışarıdan göç alıyor. Bizlerde ihtiyaçlara cevap verebilmek adına yeni ve modern binalar inşa ediyoruz. Bu merkezlerimiz tamamlandığında kültürel faaliyetlerin yanı sıra, alt katlarına inşa edilecek otoparklarla da ilçemiz sakinlerine hizmet edecek,” diye konuştu.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi

Doğa Park’ın girişine yapım çalışmaları devam eden Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi, 11 bin metrekare üzerine hayata geçiriliyor. Merkezin içerisinde; tiyatro salonu, konferans salonu, cep sineması ve sahneler bulunacak. Merkezin alt katları bölge halkının kullanımına sunulmak üzere otopark da olarak tasarlandı.


Geri Dön