27 / 04 / 2024

Manisa Barbaros ve Horozköy'e kültür merkezi yapılacak!

Manisa Barbaros ve Horozköy'e kültür merkezi yapılacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi, Ayn-ı Ali Mahallesi İlim Kültür Dil Merkezi ile Tevfikiye Mahallesi Hanımlar Lokali ve Engelliler Kültür Merkezi'ni hayata geçiriyor.



Manisa Yunusemre Belediyesi, Ayn-ı Ali Mahallesi İlim Kültür Dil Merkezi ile Tevfikiye Mahallesi Hanımlar Lokali ve Engelliler Kültür Merkezi'ni hayata geçiriyor. Hizmete açılacak yeni binaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ve Şule Uygur da eşlik etti. Kadın ve engellilere yönelik yeni tesisler açacaklarını belirten Başkan Çerçi, "Daha önce Uncubozköy ve Yeni Mahalle'de kadınlara yönelik kültür merkezlerimiz faaliyete girdi. Kadınlar buralarda değişik etkinlikler yapabiliyor. Bu tür yerleri merkeze doğru yaymayı düşünüyoruz. Bugün inceleme yaptığımız iki yeni merkez kadın ve engellilere yönelik tesisler olacak. Bu kültür merkezlerini 2 ay içinde hayata geçirmeyi düşünüyoruz" dedi.


Başkan Çerçi, kültür merkezlerinin sayılarını daha arttırmayı hedeflediklerini belirterek, "Yunusemre Belediyesi olarak şehircilik hizmetlerinin yanı sıra yoğun bir kültür ve eğitim faaliyeti içindeyiz. Sırada Barbaros ve Horozköy semtleri var" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön