19 / 04 / 2024

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 85 bin 590 TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi, Rose Garden C Blok Sokak'ta kuruldu.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Asu Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sait Ünlü tarafından kuruldu.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titiz Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Durmuş, İlhan Durmuş, Orhan Durmuş ve Ömer Faruk Durmuş ortaklığında kuruldu.

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Falkon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de Muhammed Said Çavuş tarafından kuruldu.

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Komitelerini belirledi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'da (KAP)Kurumsal Yönetim Komitesi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Gayrimenkul yatırımı revaçta! Son 5 senede en yüksek getiri sağlayan yatırım gayrimenkul oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Anıl Ünlü, gayrimenkul yatırımının 2011 – 2015 seneleri arasında diğer yatırım araçlarına kıyasla en yüksek getiriyi sağladığına dikkat çekerek, 2011'de Kadıköy’de 365 bin lira bandında olan 120 metrekarelik 3+1 evin fiyatının 4 milyon 320 bin lira olduğunu aktardı.

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xy Gayrimenkul Yatırım Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Abuzer Kayhan tarafından kuruldu.

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsan Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Esat Sancak, Sedat Demirci ve Vedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 85 bin 590 TL sermaye ile 8 Aralık'ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Atakent Caddesi, Rose Garden C Blok Sokak'ta kuruldu. 


Arnavutköy Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- HER TÜRLÜ GAYRİMENKUL, İNŞAAT , ARSA,ARAZİ,EMLAK,ALIM SATIMI YAPIMI VE TADİLATI İLE KİRALANMASI VEYA KİRAYA VERİLMESİ KONULARINDA ARACILIK ETMEK HER TÜRLÜ İNŞAAT MALZEMELERİ ALIM SATIM İTHALAT VE İHRACATINI YAPMAK. 2- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı,satımı ve pazarlamasını yapmak. 3- Şirket konusu işlerin oluşabilmesi için kanuni mevzuatın gerekli kıldığı tüm teşebbüs ve merasimi ifade ederek gerekli izin, imtiyaz,ruhsatname, patent, ihtira beratları, lisans, know-how marka, fesihname, belge,alameti farika gibi sınai, mülkiyet haklarını ve emsali hakları iktisap etmek veya tamamen üçüncü...