23 / 04 / 2024

Arnavutköy yeni apartman

Arnavutköy yeni apartman

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü; Arnavutköy 'de yer alan 2012 ve 2013 yılında yapılmış olan kaçak binaların yıkım işini 4 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

THY- Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Yenişehir Evleri'nde flaş gelişme!

Emlak Konut GYO ile THY tarafından hayata geçirilecek Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Kuzu Toplu Konut İnşaat oldu. İşte ayrıntılar...

Four Points Express By Sheraton için düğmeye basıldı! Arnavutköy'e 66 odalı yeni otel geliyor!

Four Points Express By Sheraton için start verildi. İstanbul Arnavutköy'de hayata geçirilecek olan proje 56 milyon 523 bin TL'ye mal olacak.

Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde kura belirsizliği yaşanıyor...

Seçimden önce duyurusu yapılan ve binlerce kişinin başvurduğu İstanbul'daki Yenişehir Evleri Arnavutköy projesinde aylar geçmesine rağmen hala daha kura çekilemediği kaydedildi. İşte haberin detayları... 

İstanbul Arnavutköy'e 200 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon 827 bin liraya mal olacak!

Ahanger İnşaat tarafından, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Boğazköy İstiklal Mahallesi, Erciyes Sokak adresine 200 oda kapasiteli yeni otel projesi için start verildi.

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar dikkat! 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekiliş tarihleri merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? İşte son dakika gelişmeleri...

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman? Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kuralarını bekleyenler dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir evleri kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı dev proje için başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuralarını bekleyenler dikkat...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy kura çekimi için nefesler tutuldu! Yenişehir Arnavutköy 2023 kuraları ne zaman çekilecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı-Türk Hava Yolları Arnavutköy kura çekilişi için nefesler tutuldu. Peki Yenişehir Arnavutköy kuraları ne zaman çekilecek?

Arnavutköy yeni apartman Haberi

Arnavutköy yeni apartman


Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü; Arnavutköy'de yer alan 2012 ve 2013 yılında yapılmış olan kaçak binaların yıkım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 180 gün olarak belirlendi. 


İhalesi; 4 Aralık 2014 tarihinde 15.00'te Taşoluk Arnavutköy'de açık ihale usulü yapılacak. 



İHALE İLANI:


2014/145853 İKN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 14071


ARNAVUTKÖTY İLÇESİ 2012 VE 2013 YILINDA YAPILMIŞ OLAN KAÇAK BİNALARIN YIKILMASI İŞİ


ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ


ARNAVUTKÖTY İLÇESİ 2012 VE 2013 YILINDA YAPILMIŞ OLAN KAÇAK BİNALARIN YIKILMASI İŞİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası 2014/145853


1- İdarenin


a) Adresi : Merkez Mah. Genç Osman Cad. 19 34276 ARNAVUTKÖY/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası : 2125941464-2125977549


c) Elektronik Posta Adresi...