19 / 04 / 2024

Arnavutköy Yeraltı Otopark imar planı ne zaman askıya çıktı

Arnavutköy Yeraltı Otopark imar planı ne zaman askıya çıktı

Arnavutköy Merkez Mahallesi, 1704, 1708, 1709 ve 1710 parsellerin Zemin Altı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları 25 Nisan 2014 Cuma günü askıdan iniyor.

Arnavutköy Belediyesi'nden yeraltı otopark imar planı açıklaması!

Arnavutköy Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde 1704-1708-1709-1710 parsel sayılı yerlerin Katlı otopark Alanına (KOP) alınmasına ilişkin imar planı açıklaması yaptı. İşte Arnavutköy Belediyesi'nden yapılan yeraltı otopark imar planı açıklaması...

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Hayrabolu'da meydan ve yeraltı otoparkının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Arnavutköy yeni meydan ve otoparkına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen meydan ve katlı otopark düzenleme çalışmaları devam ediyor.

İzmir'e metro vagonları için yeraltı otoparkı yapılıyor!

Metro vagonları için “yeraltı otoparkı” yapılıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, metro vagonlarının depolama ve bakımlarının gerçekleştirileceği Halkapınar Yeraltı Tesisi’nin ihalesini sonuçlandırdı.

Tekirdağ Hayrabolu'ya katlı yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu’da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Sındırgı kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temeli atıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı İlçesi'nde kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temel atma törenini gerçeklekleştirdi. Temelin ilk harcı Ekrem Yavaş ve Başkan Uğur'un konuşmasından sonra atıldı.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 678 bin 643 lira + KDV bedelle yenilenen Kültür Merkezi Altı Yeraltı Otoparkı, törenle hizmete açıldı.

Arnavutköy Yeraltı Otopark imar planı ne zaman askıya çıktı Haberi

Arnavutköy Yeraltı Otopark imar planı ne zaman askıya çıktı


Arnavutköy İlçesi, Merkez Mahallesi, 1704, 1708, 1709 ve 1710 parsellerin Zemin Altı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 Nisan 2014 Cuma tarihinde askıdan indiriliyor.


Büyükşehir Belediyesi, 27790 dosya numaralı imar plan tadilatını 17 Ocak 2014'te onaylamış; ilanen 25 Mart 2014'te askıya çıkarmıştı.


Arnavutköy Zemin Altı Otopark imar planı hakkında detaylı bilgi için tıklayın!Arnavutköy Merkez Mahallesi yeraltı otoparkı 1/5000 ölçekli imar planı için