23 / 04 / 2024

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.



http://www.izmir.bel.tr

Kentteki otopark ihtiyacını gidermek üzere düğmeye basan  İzmir  Büyükşehir Belediyesi son olarak Karabağlar Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin işlevsel anlamda yoğunluğu gözünde bulundurularak projesi hazırlanan otoparkın ihale tarihi, 11 Nisan 2018 saat 10.00 olarak belirlendi. Verilen teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkapınar Ek Hizmet Binası Yapım İhaleleri Dairesi Başkanlığı Üst Yapı Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebilecek ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek. İhalenin şartnamesine ise www.izmir.bel.tr adresinden ulaşılacak.

160 araçlık olacak


Karabağlar Selvili mahallesinde toplamda 4 bin metrekare alanda oluşacak yeraltı otoparkı, iki kat ve 160 araç kapasitesine sahip. Yeraltı otoparkı ile birlikte bu bölgeye bir de meydan inşa edilecek. Yapılacak parkın üst kısmında oluşturulacak bu meydan, gölgelikli oturma alanları, hareketli ve durağan su elamanları, binayla bütünleşen ağaç konsepti, tören alanı, heykeli, özel aydınlatma ve özenle seçilen malzemeleriyle İzmir Karabağlar’a ayrı bir renk katacak.


Geri Dön