27 / 04 / 2024

izmir Selvili Yeraltı Otoparkı

izmir Selvili Yeraltı Otoparkı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Zeytinburnu tramvayı yeraltına alınacak!

İBB Meclisi'nde Zeytinburnu’ndan geçen tramvay hattının, yaklaşık 2 kilometresinin yeraltına alınmasıyla ilgili imar planı değişikliği kabul edildi.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Elon Musk'ın dev yeraltı tüneli bugün açılıyor!

Çılgın iş adamı Elon Musk'ın 'çılgın' projesi dev yeraltı tünelinin açılışı bugün gerçekleşecek. Peki dev projenin ülkeye katkısı ne olacak?

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Batman'daki demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi mecliste!

Batman ilinde bulunan demiryolu geçişinin yeraltına alınması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Türkiye’nin ilk yeraltı müzesi Kapadokya’da kuruluyor!

Türkiye’nin ilk yeraltı müzesi Kapadokya’da inşa ediliyor. Toplam 57 metrekare alan üzerinde kurulan Kapadokya Müzesi'nin önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

İzmir'de metro yatırımları hızlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu, 95 adet metro aracı için yapılan “Halkapınar Yeraltı Depolama Tesisi” inşaatını inceledi. Kocaoğlu, bölgedeki metro yatırımlara devam edeceklerini söyledi. 

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

izmir Selvili Yeraltı Otoparkı Haberi

izmir Selvili Yeraltı Otoparkı

http://www.izmir.bel.tr

Kentteki otopark ihtiyacını gidermek üzere düğmeye basan İzmir Büyükşehir Belediyesi son olarak Karabağlar Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bölgenin işlevsel anlamda yoğunluğu gözünde bulundurularak projesi hazırlanan otoparkın ihale tarihi, 11 Nisan 2018 saat 10.00 olarak belirlendi. Verilen teklifler, ihale tarih ve saatine kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi Halkapınar Ek Hizmet Binası Yapım İhaleleri Dairesi Başkanlığı Üst Yapı Yapım İhaleleri Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebilecek ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilebilecek. İhalenin şartnamesine ise www.izmir.bel.tr adresinden ulaşılacak.

160 araçlık olacak


Karabağlar Selvili mahallesinde toplamda 4 bin metrekare alanda oluşacak yeraltı otoparkı, iki kat ve 160 araç kapasitesine sahip. Yeraltı otoparkı ile birlikte bu bölgeye bir de meydan inşa edilecek. Yapılacak parkın...