19 / 04 / 2024

Arnavutluk 500 konut projesi

Arnavutluk 500 konut projesi

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Türkiye tarafından inşa edilecek konut bölgesini ziyaret etti

Arnavutluk'ta 500 konut inşası için ilk adım atılıyor!

Arnavutluk'ta Ulusal İmar Komitesi Toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük, "Arnavutluk'ta 500 konut inşası projesinin finanse edilmesi kararı bir hafta içinde imzalanacak" dedi.

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

İbrahim Kalın'dan Arnavutluk'taki konut inşaatlarına ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Resmi çalışma ziyareti çerçevesinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Kalın burada konut inşaatlarına ilişkin açıklama yaptı.

TOKİ, Ukrayna'da 500 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ana vatanlarını terk etmesi gereken Kırım Tatarları için Ukrayna'da TOKİ'nin 500 konut inşa edeceğini duyurdu.

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

Artvin Yusufeli'ye 3 bin 200 yeni konut inşa ediliyor!

Yusufeli ilçesinin iskan konutlarının taşınma sürecini TOKİ Başkanlığı eliyle yürüttüklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2 bin 700 konut Yusufeli merkezde, 500 konut da köylerimizde olmak üzere 3 bin 200 konutu inşa ediyoruz" dedi.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Arnavutluk'tan 500 konut inşası için Türkiye'ye teşekkür!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçtiğimiz yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü uygulamaya alan Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

Arnavutluk'tan 500 konut inşası için Türkiye'ye teşekkür!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen sene yaşanan depremin ardından 500 konut inşa etme taahhüdünü uygulamaya koyan Türkiye'ye teşekkür etti.

TOKİ Çanakkale Merkez 500 konut kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ'nin Çanakkale Merkez 500 konut projesinde yer alan 500 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Arnavutluk 500 konut projesi Haberi

Arnavutluk 500 konut projesi

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ve yetkililer Kurbin Belediyesine bağlı Laç bölgesinde ülkede geçen sene yaşanan depremin ardından Türkiye tarafından inşa edilecek konutların yapılacağı alanı ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Başbakan Rama’nın yanı sıra Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, Kurbin Belediye Başkanı Majlinda Cara ve Albayrak Şirketi Temsilcisi ve Proje Müdürü Servet Birgören projenin uygulanma aşamasını yakından denetledi.

- Rama: "Çok kardeşçe bir gayretin tezahürü ve emsal teşkil eden bir çalışma"

Başbakan Rama Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye hükümetinin projesini "çok kardeşçe bir tezahürün ifadesi" şeklinde değerlendirerek şöyle konuştu:

"Verilen gayretten, ciddiyetten, işin kalitesinden ve özellikle iş temposundan çok memnunuz. Emsal teşkil eden bir iş, çok ciddi, çok kardeşçe bir gayretin tezahürünün ifadesi ve biz çok minnettarız. Projenin normal...