24 / 04 / 2024

arnavutlukta 500 konut

arnavutlukta 500 konut

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Arnavutluk'un Avrupa ve Dışişleri Bakan Vekili Gent Cakaj ile düzenledikleri ortak basın toplantısında, Kasım'da meydana gelen deprem hakkında açıklamalarda bulundu...

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

Ukrayna'da Kırımlılar için geçici konut inşa edilecek!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, işgalden sonra evsiz kalan Kırımlı Türkler için geçici olarak 500 konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ, Ukrayna'da 500 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ana vatanlarını terk etmesi gereken Kırım Tatarları için Ukrayna'da TOKİ'nin 500 konut inşa edeceğini duyurdu.

Ankara'da 12 bin 500 konut inşa ediliyor!

Ankara'nın Güdül ilçesine bir dizi ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da devam eden konut projeleri hakkında bilgi verdi. 

Bilecik'e millet bahçesi ve 500 konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretinde, ile yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurum açıklamasında, Bilecik için millet bahçesi ve konut müjdesi verdi.

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

Artvin Yusufeli'ye 3 bin 200 yeni konut inşa ediliyor!

Yusufeli ilçesinin iskan konutlarının taşınma sürecini TOKİ Başkanlığı eliyle yürüttüklerini söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2 bin 700 konut Yusufeli merkezde, 500 konut da köylerimizde olmak üzere 3 bin 200 konutu inşa ediyoruz" dedi.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Arnavutluk'tan 500 konut inşası için Türkiye'ye teşekkür!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçtiğimiz yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü uygulamaya alan Türkiye'ye teşekkürlerini iletti.

arnavutlukta 500 konut Haberi

arnavutlukta 500 konut

Arnavutluk'ta düzenlenen basın toplantısına katılan Mevlüt Çavuşoğlu, "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla da yine Arnavutluk vatandaşlarına 500 konutu inşallah inşa edeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Arnavutluk'ta yaptığı açıklamada, Arnavutluk'ta 26 Kasım'da meydana gelen depremle ilgili çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Arnavutluk'ta 26 Kasım'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyen Çavuşoğlu, "Her zaman olduğu gibi Türkiye, kardeş Arnavutluk'un ve Arnavutluk halkının yanında olmuştur ve bu depremden sonra hemen yardımlarımızı ulaştırdık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla da yine Arnavutluk vatandaşlarına 500 konutu inşallah inşa edeceğiz. Bu ay sonunda inşaat başlayacak." diye konuştu.

Türkiye'nin yardımlarının sadece 500 konutla sınırlı kalmayacağının vurgulayan Çavuşoğlu, Brüksel’de düzenlenecek Donörler Konferansı’nda Türkiye'nin bu yardımların önemini bir kez daha vurgulayacağını dile getirdi.

Arnavutluk'taki depremin neden olduğu zarar yaklaşık 1...