25 / 04 / 2024

Arnavutoğulları İnşaat iletişim

Arnavutoğulları İnşaat iletişim

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Durgut tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Durgut tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Zaloğulları İnşaat Hırdavat Metal Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaloğulları İnşaat Hırdavat Metal Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Doğan  tarafından kuruldu. 

Necmettinoğulları İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necmettinoğulları İnşaat Nakliyat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Dal tarafından kuruldu. 

Fermanoğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fermanoğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fermane Genç tarafından kuruldu. 

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlı Group Hafriyat İnşaat Bilişim Nakliye Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Akpınar tarafından kuruldu.

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durmazlar Elektrik Metal İnşaat Bilişim Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Giraz tarafından kuruldu. 

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toğruloğulları İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramıl Rahımov tarafından kuruldu. 

Mahmoudoğulları İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahmoudoğulları İnşaat Gayrimenkul Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Youssef tarafından kuruldu.

Arnavutoğulları İnşaat iletişim Haberi

Arnavutoğulları İnşaat iletişim

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Durgut tarafından kuruldu.

Arnavutoğulları İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...