24 / 04 / 2024

arsa ihalesi Arnavutköy

arsa ihalesi Arnavutköy

Gaziosmanpaşa 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu Arnavutköy'de bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Toplam 2 milyon 483 bin TL değer biçilen arsaların ihaleleri 15 Nisan'da yapılacak.

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi 5 iş yeri kiralayacak! İhalesi 1 Kasım'da!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy Hadımköy'de yer alan 5 iş yerini kiraya verecek. Kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Ertelenen TOKİ İstanbul Arnavutköy Projesi’nde 826 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Arnavutköy Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

TOKİ Arnavutköy projesi için düğmeye bastı! 405 yeni dükkan geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy'de 405 yeni dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul Arnavutköy'e 679 konutluk yeni proje!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy'de 679 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Arnavutköy 100 bin konut projesinin ihalesi yapıldı!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan TOKİ, Arnavutköy projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 540 konut yer alacak.

arsa ihalesi Arnavutköy Haberi

arsa ihalesi Arnavutköy

Arnavutköy Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan 3 arsa Gaziosmanpaşa 1.Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu tarafından satışa çıkarıldı. Gayrimenkullere toplam 2 milyon 483 bin TL değer biçildi.


311 metrekare ile 14 bin 800 metrekare aralığında değişen alana sahip arsaların üzerinde yapılaşma bulunmuyor.  2 arsanın çevresinde 1-2 katlı binalar yer alıyor. Diğer arsanın bitişinde de fabrika binası bulunuyor.


İhaleleri, 15 Nisan 2015 günü saat 10.00 ile 10.30 arasında, Gaziosmanpaşa 2.İcra Müdürlüğü'nde, açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


GAZİOSMANPAŞA 1. SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : istanbul İli Arnavutköy ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Demiryolu üstü Şarap yolu mevkii 263 parselde 14.800,00 m2 yüzölçümlü tarla niteliğindeki taşınmazın üzerinde her hangi bir yapılasmanın olmadığı parselin bulunduğu köy...