29 / 03 / 2024

arsa satışı emlak komisyonu

arsa satışı emlak komisyonu

Bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? 2015 arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Kelepir arsa arayanlar bu habere hemen bakın! Milli Emlak'tan her bütçeye uygun arsa satışı başladı

Bursa Nilüfer ilçesinde Milli Emlak aracılığı ile yapılacak arsa satışıyla alakalı ayrıntılar açıklandı. Milli Emlak, Bursa Nilüfer'de 2 bin 450 TL karşılığında arsa satışı yapacağını ilan etti. Satışa ait ayrıntılar haberimizde.

Milli Emlak'tan 163 bin TL'ye arsa satışı! İlan detayları!

Milli Emlak’tan KDV’den muaf şekilde 163.000 TL’ye arsa satın alınabilecek. Arsa alma hayalleri gerçeğe dönüşecek. Resmî web sitesinde ilan yayınlandı.  İşte tüm detaylar…

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak o ilde tam 75 bin TL'ye imarlı arsa satıyor... Bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın yayımladığı o ihale ilanı...

Milli Emlak 50 bin TL'ye arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 509 metrekarelik arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 323,21 metrekarelik konut alanı imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak 97 bin 473 TL'ye imarlı arsa satıyor! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 97 bin 473 TL'ye imarlı arsa satıyor. Konut alanı imarlı olarak belirtilen arsa KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

Milli Emlak 21 bin 452 liraya konut imarlı arsa satıyor! Bu KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 21 bin 452 liraya konut imarlı arsa satıyor... Bu KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın...

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Muş'ta da konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak o ilde 55 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak Tekirdağ'da 81 bin TL'ye imarlı arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Tekirdağ'da da imarlı arsa satıyor. İşte detaylar...

arsa satışı emlak komisyonu Haberi

arsa satışı emlak komisyonu

Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?

Emlakçılar taşınmaz mal alım satım ve kiralama işlemlerinde taraflar arasında aracılık yaparak işlemin daha hızlı bir şekilde sonuçlanmasını sağlıyor.


Yapılan işlem neticesinde emlakçılar belli bir komisyonu hak ediyor. Peki, bir arsa alım satım işleminiz olduğunu ve emlakçı aracılığı ile işlemi gerçekleştirdiğinizi düşünelim. Bunun için ne kadar komisyon ödeyeceksiniz? Arsa satışı emlak komisyonu ne kadar?


Emlakçılar arsa dahil tüm taşınmaz malların satış işlemi için aynı komisyon oranını alıyor. Emlakçıya ödenecek komisyon yapılan satış değeri üzerinde hesaplanıyor.


Arsa satışı emlak komisyonunu hem alıcı hem de satıcı ödüyor. Yapılan satış işlemi için hesaplanan komisyon oranları aşağıda yer alıyor;


Satış bedeli üzerinden, 

Alıcı ve satıcıdan yüzde 2’şer + KDV


Kurallar:

1.Yer gösterme hizmeti karşılığında, herhangi bir ücret talep edilemez.

2. Emlak Komisyoncusu, kapora alma konusunda kendisine...