29 / 03 / 2024

arsadenizi gayrimenkul esenyurt

arsadenizi gayrimenkul esenyurt

Arsadenizi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı E Ticaret ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 300 bin TL sermaye ile Celalettin Yürekli tarafından İstanbul Esenyurt'ta kuruldu...

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenyurt  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Ayasofya Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çiçek tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu.

Yeşil GYO Esenyurt gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2945 Ada 58 nolu Parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin 2020-1227 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

Vizyonevim Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 10 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Reysaş GYO Esenyurt'taki gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi Global Gk Esenyurt Şubesi açıldı!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi Global Gk Esenyurt Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

arsadenizi gayrimenkul esenyurt Haberi

arsadenizi gayrimenkul esenyurt


Arsadenizi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, 21 Mart 2016 tarihinde, 300 bin TL sermaye ile Celalettin Yürekli tarafından kuruldu. Arsadenizi Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın ofisi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.



İş konusu;


EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ a.     Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b.     Her türlü garimenkul yatırım danışmanlığı yapmak. c.  ...