28 / 03 / 2024

arsel yapı istanbul ensis satış ofisi

arsel yapı istanbul ensis satış ofisi

Arsel Yapı İstanbul Ensis vaziyet planı kapsamında detaylar ve görüntüler haberimizde yer alıyor...

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

En çok riskli yapı İstanbul'da tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, 2019 yılının ilk iki ayında riskli yapı tespiti için 1500 kişi başvuruda bulunurken, 2020'nin aynı döneminde bu sayı 2 bin 413'e ulaştı. En çok riskli yapı İstanbul’da tespit edildi…

Dekar Yapı İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları kitabının sponsoru oldu!

Dekar yapı, yazar Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabına sponsor oldu. Reha Günay'ın "İstanbul Adalarının Yaşayan Ahşap Konutları" kitabı, İstanbul adalarının genel yapısına değinirken ahşap konutların mimari özelliklerini de anlatıyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.

Teknik Yapı İstanbul'da yeni proje yapacak!

Umut Durbakayım, Teknik Yapının 2017'de Kartal'da ve Maltepe'de yeni projelere başlayacağını ayrıca Emlak Konutla en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini belirtiyor.

Metal Yapı İstanbul'da 3 bölgeye yoğunlaşacak!

İstanbul'da 1 milyar doların üzerinde gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Metal Yapı'nın gündeminde 7 proje var. Bu projelerin 5'i gelecek yıl teslim edilecek.

Ege Yapı, İstanbul Shopping Fest ödülü 1+1 daireyi teslim etti!

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından Ege Yapı, 6 -28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen ve ana sponsorluğunu üstlendiği İstanbul Shopping Fest (İSF) kapsamında büyük ödüllerden 1+1 daireyi kazanan talihliye tapusunu teslim etti.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Babacan Yapı İstanbul ve Gaziantep'te 2 arsa satın aldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) İstanbul ve Gaziantep'te satışa sunduğu 2 değerli arsayı satın alan Babacan Yapı, bu arsalarda inşa edeceği projelerden 1 milyar lira gelir hedefliyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

arsel yapı istanbul ensis satış ofisi Haberi

arsel yapı istanbul ensis satış ofisi

Arsel Yapı tarafından yükselen Ensis İstanbul projesi Sultanbeyli'de inşa edildi. Arsel Yapı İstanbul Ensis vaziyet planı haberimizde yer alıyor. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis projesi kapsamında toplantı salonu, kapalı otopark, basketbol sahaları, voleybol sahaları, yeşil alan ve oyun alanları bulunuyor. Arsel Yapı İstanbul Ensis satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Projedeki 1 oda 1 salon konutların tamamı satıldı. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis fiyat listesi!

Arsel Yapı İstanbul Ensis satış fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis ödeme koşulları!

Arsel Yapı İstanbul Ensis ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projedeki konutların alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis ne zaman teslim?

Arsel Yapı İstanbul Ensis teslim tarihi: Hemen. 


Arsel Yapı İstanbul Ensis vaziyet planı!