28 / 03 / 2024

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.



2015 yılında kurulan İVA Yapı, modern konutlara genç kesimler başta olmak üzere herkesin erişim hakkı olduğu misyonuyla merkezi lokasyonlarında doğru planlanmış ve donanımlı yaşam alanları üretiyor. Ev hayatı ile kamusal yaşamı bütünleştiren alternatif projeler üreten İVA Yapı, halihazırda İVA Suites Kağıthane, İVA Flats Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem projelerini hayata geçiriyor.


1-İVA Flats Kağıthane

İVA Yapı, Kağıthane’nin en merkezi lokasyonunda hayata geçirdiği İVA Flats Kağıthane’de uygun fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Her kesim için erişilebilir fiyatlardan satışa sunulan daireler, 249.000 TL’den başlıyor. Modern yaşamın getirdiği ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanan daireler, her türlü konfora sahip. İVA Flats Kağıthane’de 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 26 farklı daire modeli bulunuyor. Daire büyüklükleri 33 m² ile 111 m² arasında geniş bir yelpazede değişiyor.


2-İVA Suites Kağıthane

İVA Suites Kağıthane’de ise tamamı 1+1 olmak üzere dört farklı loft daire modeli bulunuyor. Loft daireler 45,38 m² ve 46,54 m² 53,04  60,98 m², büyüklüğe sahip bulunuyor. Aralarında aşırı fiyat farkı bulunmayan daireler 299.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında daire sakinlerinin gündelik işlerini kolaylaştıracak semt dükkanlarına da yer veriliyor. İVA Suites Kağıthane, ortak kullanım alanlarında lobi hizmeti, fitness salonu, türk hamamı, sauna, soyunma odaları, akıllı bina konsepti, kapalı otopark ve gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip bulunuyor. Projenin 2017 Aralık ayında çevre düzenlemeleri de yapılmış olarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


3-İVA Modern Ümraniye

Karma proje özelliğine sahip olan İVA Modern Ümraniye, herkes için erişilebilir fiyatlardan satışa sunulan modern rezidansların yanı sıra ticari üniteleri ve butik ofisleri de barındırıyor. Yoğun bir sirkülasyona sahip merkezi bir konumda bulunan projede çarşı ve fitness,sauna,aktivite odası, açık hava sineması, sanat atölyesi, misafir odası gibi sosyal donatılara da yer veriliyor. Kent hayatı ve sosyal yaşamla iç içe bir proje olan İVA Modern Ümraniye’de 258 rezidans ve ticari birim bulunuyor. Rezidans yaşamını ayrıcalıklı olmaktan çıkaran ve herkesin erişimine açan projede sekiz farklı daire modeli yer alıyor. Her türlü modern ihtiyaç düşünülerek kaliteli ürünlerle tasarlanan, 1+1 daireler 72,76 m², 57,93 m², 56,96 m² ve 56 m², 2+1 daireler ise 96,69 m² ve 101,77 m² büyüklüğe sahip bulunuyor. 1+0 dairelerin tükendiği projede 1+1 rezidans daireler 299.000 TL’den başlıyor.


4-İVA Yeni Acıbadem

İVA Yeni Acıbadem’de yer alan daireler, aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarlanıyor. Geniş bir arazide dörder katlı üç blok olarak kurgulanan İVA Yeni Acıbadem, modern mimarisi, ferah daire planı ve sosyal imkanlarıyla ile kullanıcılarına konforlu bir yaşam sunuyor. Entegre ulaşıma sadece 50 adım mesafedeki konum özellkleri ve sosyal yaşamla iç içe yaşam ayrıcalığı sunan proje, müstakil bir yaşam alanı olarak semt hayatını yaşatırken, Acıbadem metro durağına 50 adım,  Marmaray  ve Avrasya Tüneli’ne 1 durak, Kadıköy merkeze iki kilometre mesafede bulunuyor. Yaşam merkezinin bünyesindeki sosyal imkanlar arasında ise fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, müzik stüdyosu, çocuk parkı, kütüphane, kapalı otopark, sanat atölyesi ve cep sinema da bulunuyor.


Web: http://www.iva.com.tr/


Geri Dön