29 / 03 / 2024

İva Modern Ümraniye projesi

İva Modern Ümraniye projesi

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.

Ümraniye İva Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'ye!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..

İva Modern Ümraniye fiyatları!

Toplam 300 bağımsız üniteden meydana gelen İva Modern Ümraniye projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri sunuluyor. İşte İva Modern Ümraniye fiyatları...

İva Caspian Modern Ümraniye projesi!

İva Caspian Modern Ümraniye projesi İva Caspian tarafından hayata geçiriliyor. Proje konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor.

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Kodlama Sistemleri Makine Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Göktepe Usta tarafından kuruldu.

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Ada Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Kayıkcıoğlu ve Sümeyye Çamur ortaklığında kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi açıldı! 

Caspian Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Caspian Modern Şubesi Ümraniye'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Işıl Deniz tarafından açıldı.

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duru Modern Dış Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Çeçen Balcan tarafından kuruldu.

Ümraniye’de gayrimenkul fiyatları değerleniyor!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2004'ten beri hayata geçirdiği yatırımlarla Ümraniye’yi İstanbul’un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Ümraniyeliler baştan ayağa yenilenen modern bir ilçe haline geldi. 

Ümraniye Hekimbaşı'da modern tesisler inşa edildi!

1993 yılında Ümraniye Hekimbaşı'da bulunan dev çöp alanında metan gazı patlaması sonucunda 39 kişinin öldüğü alanda futbol, tenis, voleybol, basketbol ve her türlü sporun yapılabildiği modern tesisler yükseliyor.

İVA Yapı İstanbul'da 4 proje yapıyor!

İVA Yapı, İstanbul’un üç merkezi lokasyonunda dört projeyi birden geliştiriyor. Ev sahibi olmak isteyenlere büyük avantaj sağlayan İVA Yapı’nın projeleri arasında İVA Flats Kağıthane, İVA Suites Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem bulunuyor.

Modern Ümraniye fiyat 2017!

2 bloktan meydana gelen Modern Ümraniye projesi İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Modern Ümraniye fiyat 2017 listesi haberimizde yer alıyor.

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi!

İva Caspian Modern Ümraniye satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İva Modern projesi Aralık 2018'de teslim ediliyor...

İva Caspian Modern'de 299 bin TL'ye satılık daire!

İva Kaspian Gayrimenkul Yapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen İva Caspian Modern'de toplam 259 rezidans bulunuyor. Konut fiyatlarının 299 bin liradan başladığı projede yoğun talep nedeniyle 1+0 daireler tükendi.

İva Modern Caspian Ümraniye teslim tarihi!

İva Yapı tarafından inşa edilen İva Modern Caspian Ümraniye projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümranye'de hayata geçiriliyor. Projenin teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak planlandı.

Ümraniye İva Caspian Modern'de 120 ay 0 faizle!

Ümraniye’de yükselen İva Caspian Modern Projesi'nden daire sahibi olmak isteyenler 120 ay 0 faiz fırsatından yararlanabiliyor..

İva Modern Ümraniye projesi Haberi

İva Modern Ümraniye projesi

2015 yılında kurulan İVA Yapı, modern konutlara genç kesimler başta olmak üzere herkesin erişim hakkı olduğu misyonuyla merkezi lokasyonlarında doğru planlanmış ve donanımlı yaşam alanları üretiyor. Ev hayatı ile kamusal yaşamı bütünleştiren alternatif projeler üreten İVA Yapı, halihazırda İVA Suites Kağıthane, İVA Flats Kağıthane, İVA Modern Ümraniye ve İVA Yeni Acıbadem projelerini hayata geçiriyor.


1-İVA Flats Kağıthane

İVA Yapı, Kağıthane’nin en merkezi lokasyonunda hayata geçirdiği İVA Flats Kağıthane’de uygun fiyat ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Her kesim için erişilebilir fiyatlardan satışa sunulan daireler, 249.000 TL’den başlıyor. Modern yaşamın getirdiği ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak tasarlanan daireler, her türlü konfora sahip. İVA Flats Kağıthane’de 1+0, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 26 farklı daire modeli bulunuyor. Daire büyüklükleri 33 m² ile...