29 / 03 / 2024

Ümraniye İva Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'ye!

Ümraniye İva Modern'de 1+1 daireler 299 bin TL'ye!

Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor..



İva Caspian Modern Ümraniye Projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


İnşası süren İstanbul Finans Merkezi ve yıl sonuna kadar faaliyete geçmesi planlanan metro hattı ile İstanbul'un gözde ilçelerinden biri haline gelen Ümraniye’de İva Caspian Modern Projesi kolay ulaşım olanakları, gerek yaşam gerekse de yatırım için tercih edilen projelerin başında geliyor.Ümraniye’de yükselen İva Caspian Modern; Yeni Finans Merkezi’ne sadece yürüme mesafesinde.


İş, yaşam ve sosyal alanlar bir arada!


İva Caspian Modern, yaşamın tüm renklerini bir araya getiren karma bir proje niteliğinde. Erişilebilir fiyatlarla sunulan bu özel yaşam alanında modern rezidansların yanında butik ofisler, ticari üniteler, çarşı ve sinema yer alıyor. İva Caspian Modern, hayatınıza keyif ve konfor katacak çözümleri bir arada sunuyor.


İva Caspian Modern Ümraniye’de halen şansınız var!


İva Caspian Modern’de toplam 259 rezidansın yanında ticari alanlar da yer alıyor. Kısa zamanda tükenen 1+0 daireler den sonra satışa sunulan 299 bin TL başlangıç fiyatları ile 1+1 daireler erişilebilir bir yaşam ve yatırım fırsatı sunuyor. 


Projede yer alan ortak alanlar şöyle:

Fitness, sauna, aktivite odası, sinema salonu, play station odası, kütüphane, müzik stüdyosu, açık hava sineması,  sanat atölyesi, misafir odası vb. alanlar yer alıyor.



Detaylı Bilgi İçin:

www.iva.com.tr

444 7 958





Geri Dön